RyVeS Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyGonzáles Vloženo 23. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Pánové, kdo mi poradí jakým šetrným způsobem připevnit menší výškový repro do originálních pozic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 mne sa to v tom zadnom plate absolutne nepaci , je to katastrofa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyGonzáles Vloženo 28. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 (editace) Kolik metrů dvoulinky bude potřeba pro komplet zapojení všech repro? Cha, už to nepotřebuju... Editováno: 29. Listopad 2006, autor: SpeedyGonzáles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 mne sa to v tom zadnom plate absolutne nepaci , je to katastrofa Preco?? prakticky rychlo rozoberatelne, cez konektory a sedacky sklapatelne, vsetko funkcne http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopc=11394 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyGonzáles Vloženo 6. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Tak, už mám v autě nainstalovaný přední repro, který došlo ani ne před týdnem. Hraje to moc dobře. na to že sou to jen přední, tak fakt pohoda. Hraje mi tam Powerbass S-6C. Ještě ty zadní a bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Pánové, kdo mi poradí jakým šetrným způsobem připevnit menší výškový repro do originálních pozic? neviem či to maš ešte aktuell...ale ja som vyšky čo neboli odtial prilepil tepelnym lepidlom..je to super spoj, pružný a pevný takže nehrozí odpadnutie k tym kružkom...nevedel som že su origo 38ky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyGonzáles Vloženo 13. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Použil sem klasické sekundové lepidlo. Prsty drželo dobře a dlouho. Snad to tak bude i s tím co je potřeba držet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 Zeptam se, nez to rozdelam... Jak predelat prichyceni serioveho repra z nytu na srouby? Udrzi to samorezny sroub? Delal nekdo, doporucite mi velikost sroubu. Diq. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyGonzáles Vloženo 10. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2007 Zeptam se, nez to rozdelam... Jak predelat prichyceni serioveho repra z nytu na srouby? Udrzi to samorezny sroub? Delal nekdo, doporucite mi velikost sroubu. Diq. No já tam nic neměl, ale díry sou pak všude stejný, a tak sem redukci přichytil normálně 6 šroubky + 6 matiček. Velikost si nepamatuju, ale drží to a nestěžuju si. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyGonzáles Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 No musím konstatovat, že hraje skoutečně solidně, ale na druhou stranu, že by to chtělo ještě pořádný woofer, ať to pěkně duní, ne že by to teď nedělalo nic takového, ale kdyby to bylo víc, vůbec by to nevadilo. Nejvíc slyším výšky a na to nejsem zvyklý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.