Leonekkk Vloženo 3. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2020 (editace) Zdravím potřeboval bych poradit. mám v plánu dodělat čelní kameru a potřebuji pár rad: 1, mám sklo s výhřevem a zajímalo by mě zda všechny autoskla mají stejný rozměr a stejné konektory na výhřivaní. jestli můžu sklo objednat podle VIN KÓDU které auto už má sklo na kameru. Rok mám 11/2016 2,jestli mi bude fungovat stíněni světel(light asist) díky za odpovědi. Editováno: 3. Listopad 2020, autor: Leonekkk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coltan Vloženo 4. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2020 jak dodělat kameru??? rozmer skel i konektory na vyhrivani jsou sice stejny, ale pokud mas obyc sklo jen se zrcatkem a senzorem deste, tak ti tam bude i po vymene skla s kamerou chybet konektor kam by si tu kameru pripojil ;) ..... menim ty skla relativne casto, takze vymena neni problem .....ale tohle asi dobastlit jen tak nepujde ..... sam jsem si chtel treba vymenit normalni volant za ten s razenim na volantu a elektrikar me rekl ze se musi vymenit X veci ..... u toho skla to bude mozna podobny ..... ale treba kecam..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 4. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2020 Co mam ja informace, tak pokud chces vymenit volant multifunkcni, za multifunkcni s DSG razenim, tak se vymeni kus za kus a nic vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 5. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 5. Listopad 2020 před 7 hodinami, coltan napsal: jak dodělat kameru??? rozmer skel i konektory na vyhrivani jsou sice stejny, ale pokud mas obyc sklo jen se zrcatkem a senzorem deste, tak ti tam bude i po vymene skla s kamerou chybet konektor kam by si tu kameru pripojil ;) ..... menim ty skla relativne casto, takze vymena neni problem .....ale tohle asi dobastlit jen tak nepujde ..... sam jsem si chtel treba vymenit normalni volant za ten s razenim na volantu a elektrikar me rekl ze se musi vymenit X veci ..... u toho skla to bude mozna podobny ..... ale treba kecam..... Super to jsem potřeboval vědět díky moc! Dodělat kameru myslím tim(kamera,el. Svazek,kalibrace a kódování) aistenty:rozpoznání značek,line asist a dálkových světel. Instalaci kamery už mám domluvenou akorát nevím u těch dálkových světel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coltan Vloženo 5. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2020 před 12 hodinami, Stanson napsal: Co mam ja informace, tak pokud chces vymenit volant multifunkcni, za multifunkcni s DSG razenim, tak se vymeni kus za kus a nic vic. Tak teda super ...... az sezenu tak to vymenim a pokud to nebude fungovat, tak si to necham na ozdobu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.