ddd092 Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Zdravím, před pár týdny jsem koupil Octavii III s motorem 1.4 TSI vyrobenou v první půlce roku 2017. Auto má najeto nějakých 54 tis km. Včera jsem s autem zastavil, vypnul motor a po cca 20 minutách sezení v autě jsem ho chtěl nastartovat. Naskočila mi na PP hláška slabá baterie a při startování jenom cvakal startér a ani to neškytlo - Ale přední světla začala blikat a elektricky sklopná zrcátka se sklápěla a vyklápěla + kontrolky blikaly jak vánoční stromeček. Potom ještě naskočila hláška “ chyba funkce sos volání - servis”. Tak jsem to nechal hodinu stát pak jsem to bez problému nastartoval. Nestalo se to už někomu? Mohl to být nějaký zkrat? Auto teď startuje normálně a ani nechce do servisu, takže předpokládám že mi k tomu v servisu nic neřeknou, ale radši bych měl alespoň tušení co to mohlo být. Předem díky za každou radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas666 Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Nech přeměřit baterku. Je možné jak jsi seděl v autě,měl jsi zapnuté rádio,trochu jsi ji vybil a pak to dělalo takovou paseku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 6. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 (editace) Není to Favorit, nízké napětí neznamená horší start, ale že auto ti neumožní vůbec nastartovat. Tak ja píše výše TomasĎábel. Editováno: 6. Listopad 2020, autor: Sudetak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ddd092 Vloženo 6. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2020 Dobře, zkusím tu baterku. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.