Donovan Vloženo 11. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2020 Zdravím, můžete mi prosím někdo poradit kudy Škoda Octavia II nasává vzduch z venku do kabiny? Ideálně na nějakém obrázku, kde by jste mě zakroužkovali ten vstup :) Pokud dobře chápu pro klimu i topení je to stejné, saje to nějakou tou mřížkou vepředu, ale potřeboval bych zjistit kudy. Už týden mě tam smrdí jak kdyby nějaká zdechlina, když pustím vzduch do kabiny. Než to strčím do servisu, rád bych na to kouknul aspoň zvenčí, ať nedávám x-tisíc za to, že je tam někde zdechlina kuny nebo myši hned na začátku sacího otvoru a mohl bych to vytahnout klidně sám. Děkuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 11. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2020 Hledej pod mřížkou pod stěračem u spolujezdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donovan Vloženo 11. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2020 Tak tam bych to fakt nehledal :D Já čekal, že to je nějaká z těch spodních mřížek, ale že u stěrače a ještě u spolujezdce :D se nedivím, že jsem nemohl nic najít :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto89 Vloženo 13. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2020 V 11. 11. 2020 na 12:06, Kuchar7 napsal: Hledej pod mřížkou pod stěračem u spolujezdce. Kuchar7: Prepáčte, prečo radíte konkrétne pod stieračom spolujazdca. Keď otvorím kapotu vidím vetracie mžírky na oboch stranách. Má to nejaké opodstatnenie, že práve tá u spolujazdca? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 13. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2020 (editace) Pokud bys alespon částečně demontoval u spolujezdce tu mřížku, tak je tam utopený otvor pro nasávání vzduchu do kabiny, většinou tam bývá nějaký rámeček kvuli zatékání vody. Tím si ale nejspíš nepomůžeš, budeš potřebovat vyměnit filtr kabinový (je někde pod palubkou u spolujezdce), ale bude i potřeba dezinfikovat klimu. Ten filtr, když je starý a navlhne, tak neskutečně smrdí. Editováno: 13. Listopad 2020, autor: Čečulák 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 13. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2020 Peto89 nezabudaj ze sa vyrabaju auta s lavo aj pravo strannym riadenim. Lavostranny maju vedenie vzduchu na pravej strane blizsie k ventilatoru, pravostranny to maju opacne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto89 Vloženo 13. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2020 Moc ďakujem. Tiež by som to potreboval skontrolovať... Skúsim to odmontovať na ľavej strane a nájsť ten vzduchový otvor. Dúfám to tam nie je nejako extrémne ukryté :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 13. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2020 Ten otvor vidíš i přes tu mřížku, ale pokud tam nemáš kybl bordelu, tak tam nená smysl chodit. Problém bude v tom filtru a kontaminované klimošce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 13. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 (editace) Snad budeš mít štěstí a bude to jen filtrem a pomůže desinfikovat výparník. Nám kdysi do OII vlezla myš a chcípla na radiátoru. Docela se všichni divili jak se tam dostala. Musela se rozdělat celá palubka a středový tunel. Editováno: 14. Listopad 2020, autor: l79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.