Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Minulý týden jsem potřeboval zatroubit a Kodiaq netroubil. Protože jsem to již jednou řešil, věděl jsem, že stačí zastavit - chcípnout motor, nastartovat a je vše OK. Začal jsem to sledovat a po každém nastartování troubím. Během týdne se mně to stalo znovu - neřešil tento problém někdo? 

• 1 měsíc později...
  • Autor
V 12. 11. 2020 na 20:20, JardaPr napsal:

Vyřešeno - výměna podvolantové řídící jednotky

• 3 roky později...

Zdravím, 

mám stejný problém na Kodiaqu někdy s stane, že netroubí a zároveň nefunguje tempomat.

Mohl by jste mi prosím napsat o jakou jednotku se jedná, už nemám v záruce, případně zda se toto dá řešit se ŠKODA AUTO (jedná se bezpečnostní díl)

S pozdravem 

Milan Hanák 

tel 724 076 871

• Autor

nevím přesně název jednotky-prý podvolantová jednotka. Nejdříve nevěřili, že to nefunguje, prý mám přijet až to nebude houkat,. tak jsem jim natočil video s nefunkční houkačkou, vypnutí zapalování, funkční houkacka,.. Ze servisu volali na podporu do Škodovky a ty doporučili výměnu jednotky za jiný typ. Dali mně toto vysvětlení: pokud je při zapnutí zapalování nižší napětí akumulátoru, tak jednotka nenaběhla a po nastartování, když napětí stoupne tak ta jednotka co jsem měl v autě se neuměla restartovat a aktivovat. Proto jsem měl problém jen v zimě na horách, kdy baterie měla nižší napětí. Dali mně  jednotku, která tento restart umí. Už nevím jestli říkali, že je z Octavie, nebo Superba. Ptal jsem se jich zda, tato jednotka neřídí i airbag ve volantu,..asi by to byl velkej průser - nedostal jsem odpověď

• 9 měsíců později...

Dobrý den,taky mi u superba 2 z roku 2012 nejde troubit a po nastartování jde,nepamatujete si cenu kolik za to chtěli?

to je normálne , tam ide len s klucom.. malo by to ist prekodovat

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.