JardaPr Vloženo 12. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2020 Minulý týden jsem potřeboval zatroubit a Kodiaq netroubil. Protože jsem to již jednou řešil, věděl jsem, že stačí zastavit - chcípnout motor, nastartovat a je vše OK. Začal jsem to sledovat a po každém nastartování troubím. Během týdne se mně to stalo znovu - neřešil tento problém někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaPr Vloženo 12. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2021 V 12. 11. 2020 na 20:20, JardaPr napsal: Vyřešeno - výměna podvolantové řídící jednotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Hanák Vloženo 15. Května Sdílet Vloženo 15. Května Zdravím, mám stejný problém na Kodiaqu někdy s stane, že netroubí a zároveň nefunguje tempomat. Mohl by jste mi prosím napsat o jakou jednotku se jedná, už nemám v záruce, případně zda se toto dá řešit se ŠKODA AUTO (jedná se bezpečnostní díl) S pozdravem Milan Hanák tel 724 076 871 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaPr Vloženo 15. Května Autor Sdílet Vloženo 15. Května nevím přesně název jednotky-prý podvolantová jednotka. Nejdříve nevěřili, že to nefunguje, prý mám přijet až to nebude houkat,. tak jsem jim natočil video s nefunkční houkačkou, vypnutí zapalování, funkční houkacka,.. Ze servisu volali na podporu do Škodovky a ty doporučili výměnu jednotky za jiný typ. Dali mně toto vysvětlení: pokud je při zapnutí zapalování nižší napětí akumulátoru, tak jednotka nenaběhla a po nastartování, když napětí stoupne tak ta jednotka co jsem měl v autě se neuměla restartovat a aktivovat. Proto jsem měl problém jen v zimě na horách, kdy baterie měla nižší napětí. Dali mně jednotku, která tento restart umí. Už nevím jestli říkali, že je z Octavie, nebo Superba. Ptal jsem se jich zda, tato jednotka neřídí i airbag ve volantu,..asi by to byl velkej průser - nedostal jsem odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.