JardaPr Vloženo 12. Listopad 2020 Vloženo 12. Listopad 2020 Minulý týden jsem potřeboval zatroubit a Kodiaq netroubil. Protože jsem to již jednou řešil, věděl jsem, že stačí zastavit - chcípnout motor, nastartovat a je vše OK. Začal jsem to sledovat a po každém nastartování troubím. Během týdne se mně to stalo znovu - neřešil tento problém někdo? Citovat
JardaPr Vloženo 12. leden 2021 Autor Vloženo 12. leden 2021 V 12. 11. 2020 na 20:20, JardaPr napsal: Vyřešeno - výměna podvolantové řídící jednotky Citovat
Milan Hanák Vloženo 15. Květen 2024 Vloženo 15. Květen 2024 Zdravím, mám stejný problém na Kodiaqu někdy s stane, že netroubí a zároveň nefunguje tempomat. Mohl by jste mi prosím napsat o jakou jednotku se jedná, už nemám v záruce, případně zda se toto dá řešit se ŠKODA AUTO (jedná se bezpečnostní díl) S pozdravem Milan Hanák tel 724 076 871 Citovat
JardaPr Vloženo 15. Květen 2024 Autor Vloženo 15. Květen 2024 nevím přesně název jednotky-prý podvolantová jednotka. Nejdříve nevěřili, že to nefunguje, prý mám přijet až to nebude houkat,. tak jsem jim natočil video s nefunkční houkačkou, vypnutí zapalování, funkční houkacka,.. Ze servisu volali na podporu do Škodovky a ty doporučili výměnu jednotky za jiný typ. Dali mně toto vysvětlení: pokud je při zapnutí zapalování nižší napětí akumulátoru, tak jednotka nenaběhla a po nastartování, když napětí stoupne tak ta jednotka co jsem měl v autě se neuměla restartovat a aktivovat. Proto jsem měl problém jen v zimě na horách, kdy baterie měla nižší napětí. Dali mně jednotku, která tento restart umí. Už nevím jestli říkali, že je z Octavie, nebo Superba. Ptal jsem se jich zda, tato jednotka neřídí i airbag ve volantu,..asi by to byl velkej průser - nedostal jsem odpověď Citovat
HorisP Vloženo 18. Února Vloženo 18. Února Dobrý den,taky mi u superba 2 z roku 2012 nejde troubit a po nastartování jde,nepamatujete si cenu kolik za to chtěli? Citovat
suri. Vloženo 18. Února Vloženo 18. Února to je normálne , tam ide len s klucom.. malo by to ist prekodovat Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.