Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Minulý týden jsem potřeboval zatroubit a Kodiaq netroubil. Protože jsem to již jednou řešil, věděl jsem, že stačí zastavit - chcípnout motor, nastartovat a je vše OK. Začal jsem to sledovat a po každém nastartování troubím. Během týdne se mně to stalo znovu - neřešil tento problém někdo? 

• 1 měsíc později...
  • Autor
V 12. 11. 2020 na 20:20, JardaPr napsal:

Vyřešeno - výměna podvolantové řídící jednotky

• 3 roky později...

Zdravím, 

mám stejný problém na Kodiaqu někdy s stane, že netroubí a zároveň nefunguje tempomat.

Mohl by jste mi prosím napsat o jakou jednotku se jedná, už nemám v záruce, případně zda se toto dá řešit se ŠKODA AUTO (jedná se bezpečnostní díl)

S pozdravem 

Milan Hanák 

tel 724 076 871

• Autor

nevím přesně název jednotky-prý podvolantová jednotka. Nejdříve nevěřili, že to nefunguje, prý mám přijet až to nebude houkat,. tak jsem jim natočil video s nefunkční houkačkou, vypnutí zapalování, funkční houkacka,.. Ze servisu volali na podporu do Škodovky a ty doporučili výměnu jednotky za jiný typ. Dali mně toto vysvětlení: pokud je při zapnutí zapalování nižší napětí akumulátoru, tak jednotka nenaběhla a po nastartování, když napětí stoupne tak ta jednotka co jsem měl v autě se neuměla restartovat a aktivovat. Proto jsem měl problém jen v zimě na horách, kdy baterie měla nižší napětí. Dali mně  jednotku, která tento restart umí. Už nevím jestli říkali, že je z Octavie, nebo Superba. Ptal jsem se jich zda, tato jednotka neřídí i airbag ve volantu,..asi by to byl velkej průser - nedostal jsem odpověď

• 9 měsíců později...

Dobrý den,taky mi u superba 2 z roku 2012 nejde troubit a po nastartování jde,nepamatujete si cenu kolik za to chtěli?

to je normálne , tam ide len s klucom.. malo by to ist prekodovat

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.