MáťaLohniský Vloženo 17. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2020 Ahoj, podobné téma jsem zde nenašel a myslím, že by mohlo někoho zajímat. Můj dotaz je jednoduchý. Za co zvedat OIII, když ji nechci zvedat za prahy a ničit si tak zbytečně ochranný nástřik na nich. Dřív jsem auta zvedal v pohodě za nápravnici pod zadním silentblokem, ale když se dneska šetří všude možně, tak bych si nerad nápravnici ohnul. A v vzadu zvedat za jakou část zadní nápravy? Děkuji všem za tipy a rady. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandál Vloženo 17. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2020 Udělal jsem si z hokejového puku podložku s výřezem na pojízdný hever a zvedám bez problémů za prahy,nic se nepoškodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 17. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2020 Taky jsem to resil a po konzultaci s kamosem mechanikem jsem zustal u prahu. Koupil normalni zvedak a na Ali gumovy adapter ala rozrizly puk. Je to stabilnejsi a ohleduplnejsi vuci autu, jde to do mekkeho. Pouzivam doma pri prezouvani, venku hold pouziju original. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2020 Mám to taky tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.