Přejít na obsah

sandál

Uživatel
  • Počet příspěvků

    85
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli sandál

  • Narozeniny 19.12.1961

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení sandál

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

6

Popularita

  1. Stačí když na konec nálevky natáhneš 10 cm hadice venkovní průměr 25 mm.
  2. Nechci dělat chytrýho,protože s 1.6 77kw jsem nikdy nejel.Mám O III FL 85 KW,jsem spokojen,auto pěkně táhne a hlavně jezdí ůsporně.Co se týče hlučnosti,tak jsou naftový auta jiných značek někdy daleko horší.
  3. Udělal jsem si z hokejového puku podložku s výřezem na pojízdný hever a zvedám bez problémů za prahy,nic se nepoškodí.
  4. Mě to připadá jako čipovací zařízení.
  5. Já bych to nejdříve pořádně odvzdušnil,po výměně pumpy tam bude vzduch,a pokud to bude dělat dál ,zkusil bych vyměnit termostat.
  6. Přesně tak,na oktávku v aktive šetřil obyčejný člověk dost dlouho.S lepším motorem,stejně vyšla napůl mega,ale stála za to.Mezi ostatními typy Škoda jasná jednička.
  7. Stačí nasadit na trychtýř hadici průměr 25 mm a pujde to dobře.
  8. Mohl bych poprosit o výrobce kde toto prodloužení mohu objednat.Dík.
  9. sandál

    Autobaterie

    Dám vědět jak to dopadlo.Sám jsem zvědav.
  10. sandál

    Autobaterie

    Taky mám tu smůlu,že mám taky Mol 70 ah.V sobotu jsem nenastartoval.Měsíc po dvou letech.Ještě že mam pětiletou záruku.Byl jsem v AS,tam mi řekli,že musí oktávku dva dny monitorovat na diagnostice a pak že mi zřejmě dají novou baterku.Prý je to nařízení Škoda auto.Voni o tom ví,že to byla vadná série aku Mol,ale že by udělali svolávačku to se neobtěžovali.Radši nechají lidi jezdit s vadnou baterií.Kdo holt nemá prodlouženou záruku,tak má smůlu.Připadá mi to trochu jako že je jim člověk,který si auto koupí volný..
  11. Měl jsem fabii 1,2 TSI63 kw a taky to bylo slyšet na volnoběh,při jízdě ne.Ze začátku mě to taky rozčilovalo,ale naučil jsem se ten zvuk ignorovat.Dělá to jak jsem říkal řízení.Mějte se fajn a hodně ujetých km.
  12. Mohlo by to dělat čerpadlo servořízení.
  13. To jsem nevěděl,dík za info.
×
×
  • Vytvořit nový...