MáťaLohniský Vloženo 17. Listopad 2020 Vloženo 17. Listopad 2020 Ahoj, podobné téma jsem zde nenašel a myslím, že by mohlo někoho zajímat. Můj dotaz je jednoduchý. Za co zvedat OIII, když ji nechci zvedat za prahy a ničit si tak zbytečně ochranný nástřik na nich. Dřív jsem auta zvedal v pohodě za nápravnici pod zadním silentblokem, ale když se dneska šetří všude možně, tak bych si nerad nápravnici ohnul. A v vzadu zvedat za jakou část zadní nápravy? Děkuji všem za tipy a rady. ;-) Citovat
sandál Vloženo 17. Listopad 2020 Vloženo 17. Listopad 2020 Udělal jsem si z hokejového puku podložku s výřezem na pojízdný hever a zvedám bez problémů za prahy,nic se nepoškodí. Citovat
Čečulák Vloženo 17. Listopad 2020 Vloženo 17. Listopad 2020 Taky jsem to resil a po konzultaci s kamosem mechanikem jsem zustal u prahu. Koupil normalni zvedak a na Ali gumovy adapter ala rozrizly puk. Je to stabilnejsi a ohleduplnejsi vuci autu, jde to do mekkeho. Pouzivam doma pri prezouvani, venku hold pouziju original. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.