MaD Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Může mi někdo poradit, jak postupovat při přizpůsobení klíčů a dálky u oktávky vyrobené 6/2002? DP, které mám jsou z roku 1998 a 2001, takže mi jsou na nic. Potřebuju vyměnit spínačku za jinou s jiným mechanickým kódem a přizpůsobit k nim nové klíče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Postup je pořád stejný,neboj Adresa 17(panel přístrojů),zadat login-pin z klíčů,potom 10-Přizpůsobení,kanál 21,zadat počet klíčů ,potvrdit a hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 6. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 (editace) A dálka je taky stejná jako u řj centrálu 2,5 generace? A jestli to chápu správně, tak mám nejdřív vyměnit spínačku, pak tam, vrazit nový klíč, napíchnout se na přístrojovku, nastavit počet klíčů k přizpůsobení, přizpůsobit první klíč, vyndat, vrazit druhý, otočit s ním do polohy zapnuté elektriky (15), nechat aspoň 1s a pak vypnout atd. až do posledního přizpůsobovaného klíče. Pak se kouknout do výpisu chyb, když bude čistá, tak za 10 min vyzkoušet nastartovat a když nastartuju, tak nastavit dálku. Nebo se něco dělá jinak? Editováno: 6. Listopad 2006, autor: MaD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Popis jsem ti dal,toršku si to domotal,ale startovat můžeš hned.Dálka je taky stejná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 6. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Jj díky zkusím. Kdyžtak si pro tebe těch 250km doběhnu, aby jsi mi to zprovoznil, když mi to nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 klidně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.