SROTTY Vloženo 20. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2020 Zdravím chci se zeptat,jestli někdo nedodělával šňůrky na zvedání plata v kufru ? Vím,že se originál nedělají,musely by se asi použít z fabie. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 20. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2020 Dost mozne ze to nebude fungovat, radsej si to vyskusaj s obycajnimi snurkami. (koli sklonu kufra) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SROTTY Vloženo 20. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2020 Fungovat to bude ,už jsem to viděl namontované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 20. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2020 funguje, mam je tam ale myslím od výroby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 21. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2020 Mám ji dodělanou doma. Jedna v pohodě stačí. Auto teď jezdí. Tak mohu v pondělí nafotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 21. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2020 Aspoň zatím takhle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SROTTY Vloženo 22. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2020 Za co máš tu šňůrku pověšenou,zaháklou ? To jsi do dveří vyvrtal dírku a dal originál trn ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 22. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2020 Mam to takto ale Spis bych uvital reseni z twinga, zvedle plato u citi zmensuje uz tak maly vstup do kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SROTTY Vloženo 23. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2020 Díky za foto. Teď už jen sehnat origo čísla dílů a jde se dodělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SROTTY Vloženo 25. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2020 Tak jsem zjistil čísla dílů. Držák pro pás přídržný 1M6 867574A Popruh 5G6863447 Akorát ta cena. Za jeden popruh (šňůrku) chtějí 300 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 28. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2020 Máme Citi model 2018 a tam už to bylo z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcelius Vloženo 28. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2023 (editace) Ahoj, mám MR 2015, šňůrky tam samozřejmě nemám. Jsou ve dveřích připravevené otvory pro ty držáky poprůhů? Nebo mám smůlu a dodělat to nepůjde.... Díky... Editováno: 28. Srpen 2023, autor: Marcelius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šutrák Vloženo 28. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2023 Ve dverich neni pripraveno nic. Musis vrtat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcelius Vloženo 29. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2023 před 17 hodinami, Šutrák napsal: Ve dverich neni pripraveno nic. Musis vrtat... Díky, tak na to asi kašlu, bojím se žebych narušil nějakou antikorozní vrstvu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 29. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2023 Vrtání bych se také obával. Nešlo by použít místo těch čepů nějaké samolepicí háčky nebo tak něco? Prostě místo vrtání to jen dobře nalepit na nějaké pevné lepidlo ne 3M pásku 🙂. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcelius Vloženo 6. Září 2023 Sdílet Vloženo 6. Září 2023 To není špatný nápad.... Už jsem přemýšlel i nad niodymovyma magnetama, ale i když jsou silně, bojím se, že by klouzaly po laku... Něco lepeneho by byla asi větší jistota... https://www.unimagnet.cz/10-silnych-ndfeb-magnetickych-hacku-ve-vyhodne-sade_z834/?gad=1&gclid=Cj0KCQjwxuCnBhDLARIsAB-cq1oDoHowj6yB98mvO9_Jxw2Qz1I3CDZSYkzH9C8pF-bGnCFJZgCoW-AaApopEALw_wcB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 6. Září 2023 Sdílet Vloženo 6. Září 2023 (editace) A zkusit mezi magnet a lakovaný povrch dát nějakou tenkou podložku, aby to nedřelo lak? Nějakou tenkou folii, nebo na magnet nalepit TESA pásku nebo tak něco 🙂. Asi by to místo takovýchto kovových háků chtělo spíš nějaký čep s hlavičkou, jako u origa. Editováno: 6. Září 2023, autor: tom01 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcelius Vloženo 6. Září 2023 Sdílet Vloženo 6. Září 2023 (editace) Ty háky jsem myslel jen pro představu. Tu oboustrannou silnou pásku bych vyzkoušel, aby to sedělo jinak to bude klouzat.... Našel jsem ještě tohle... Stojí pár kaček, za zkoušku to stojí..... Samozřejmě ten výběr je tam daleko větší.... Editováno: 6. Září 2023, autor: Marcelius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.