dandyho Vloženo 23. Listopad 2020 Vloženo 23. Listopad 2020 Ahoj všem, u dvojkové Fabie mi asi odchází reproduktor ve dveřích. Než seženu jiný a mechanik bude mít čas ho vyměnit ...... lze jej dočasně odpojit (bez demontáže výplně dveří), abych nemusel poslouchat ty děsný basový detonace co z něj vychází? Díky :) Citovat
Kuchar7 Vloženo 23. Listopad 2020 Vloženo 23. Listopad 2020 Na rádiu si dočasně přesměruj zvuk pouze na druhou půlku auta a nemusíš nic rozebírat. Citovat
dandyho Vloženo 24. Listopad 2020 Autor Vloženo 24. Listopad 2020 A nejde nechat zapojené jen reproduktory v předních sloupcích? Citovat
bouchy Vloženo 24. Listopad 2020 Vloženo 24. Listopad 2020 Ty šumiče mi nikdy pořádně nefungovaly, možná ani na ně není příprava (myšleno v zapojení konektoru). Plánují dát repro dozadu, tak snad to klapne. Někdo poradí sadu, asi i s kabeláží? Nebo jít do solidnější značky a kabeláž pořídit extra? Mám FII a aftermarket radio (nyní) pouze s předními repro. Pro autora - jedině se (pokud lze) pokusit odpojit dutinky na konektoru. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.