dandyho Vloženo 23. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2020 Ahoj všem, u dvojkové Fabie mi asi odchází reproduktor ve dveřích. Než seženu jiný a mechanik bude mít čas ho vyměnit ...... lze jej dočasně odpojit (bez demontáže výplně dveří), abych nemusel poslouchat ty děsný basový detonace co z něj vychází? Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 23. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2020 Na rádiu si dočasně přesměruj zvuk pouze na druhou půlku auta a nemusíš nic rozebírat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandyho Vloženo 24. Listopad 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2020 A nejde nechat zapojené jen reproduktory v předních sloupcích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 24. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2020 Ty šumiče mi nikdy pořádně nefungovaly, možná ani na ně není příprava (myšleno v zapojení konektoru). Plánují dát repro dozadu, tak snad to klapne. Někdo poradí sadu, asi i s kabeláží? Nebo jít do solidnější značky a kabeláž pořídit extra? Mám FII a aftermarket radio (nyní) pouze s předními repro. Pro autora - jedině se (pokud lze) pokusit odpojit dutinky na konektoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.