Publikováno Listopad 23, 20204 r Zdravím, měl bych otázku snad mi někdo poradi. Mám octavia 1 1.9tdi 81kw AHF chtěl bych se zeptat zda mohu zaměnit za jiný typ motoru bylo mi řečeno že AZR by měl být stejný akorát je rozdíl v čerpadle a v elektrice. Pokud ani dá se to nějak udělat nebo mám radši hledat dál AHF děkuji za rady Upraveno Listopad 23, 20204 r od Robuna
Listopad 24, 20204 r Autor Upřímně to ani nevím, prý by měl být stejný jako AHF. Pokud se můžu zeptat a jestli se v tom vyznáte dá se AHF zaměnit třeba za ASV? Jestli ano je tam nějaký velký rozdíl. Děkuji za odpoved
Listopad 25, 20204 r AHF je EURO 2 motor 81 kW 235 Nm vyráběný od VIII. /1997. ASV je EURO 3 motor stejných parametrů vyráběný od IX. /1999. Takže záměnné jsou.
Listopad 27, 20204 r Ale legálně to tam stejně nedáš, pač změnu motoru ti Škoda neposvětí a bez toho by to nemělo projít (podle zákona neprojde) na STK
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.