Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

A výhodou je, že si StartStop systém můžete kdykoliv zapnout. Funguje to tak, že normálně je vypnutý a zapnout jej můžete kdykoliv. Vlastně to jenom otočí funkci vypínače. Za mně super. 

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)
V 16. 10. 2024 na 13:09, bilovec napsal:

Vím, že je to cenově jinde, něž kabely z ALIEX..., ale mám vyzkoušený český modul od Burtequ..., kde využívám i ostatní funkce,které se mi nehodí...

https://burteq.com/cs/products/octavia-4-pametovy-modul?variant=48608674808132

Bohužel Burteq na vozy po FL už bude dělat jen zapamatování Start-Stopu a volby režimu jízdy. Vypínání asistentů již modul po FL mít na můj dotaz nebude. 😞 Na webu mají video i s asistenty, ale napsali mi že z důvodu legislativy bude jen Start-Stop a režim. 😞 😞

Editováno: , autor: smekac
  • o 1 měsíc později...
  • o 5 měsíců později...
Vloženo

Ahoj,

dnes jsem do své Octavky 2020 2.0TDI 110kw s DSG namontoval toto

Aliexpress - kabel deaktivace Start/Stop

Montáž zabrala asi 4 minuty a pomohlo mi toto video (od 30 vteřiny) ... upozorňuji, že mám 130 kg, takže vejít se pod volant byla pro mě fyzicky docela fuška 😄

Youtube-video

A světe div se, ono to funguje. Při prvním startu vypnete start/stop. Po opětovném nastartování je start/stop pořád deaktivovaný

• o 3 týdny později...
Vloženo

Koupil jsem to stejne, funguje bez problemu (odpojeni baterky, instalace modulu, zapojeni baterky, po startu errory vsech asistentu, dalsi start uz OK). Presne jako ve zminovanem videu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...