Publikováno Prosinec 11, 20204 r Ahojte, nedaří se mi nikde najít téma, jak přidat své POI (radary), které se týká mé navigace Amundsen Online bez SD karty. Ve všech diskuzích, co jsem pročetl, se buď hovoří o Columbusu nebo Amundsenu na SD kartu. V mém autě ŠS III iV r.v. 2020, která má navigační systém bez SD karty a online (viz foto Informace o systému) nejsou možnosti importu vlastních POI, jak je ve většině témat uváděné. Ve https://www.skoda-connect.com/settings je informace o "Import cílů a tras", ale tuto volbu jsem nikde nenašel. Jde to vůbec? A pokud ano tak jak? Předem děkuji všem za příspěvky. Skulosch
Prosinec 11, 20204 r Autor před 28 minutami, LiveBomb napsal: Jak nemá SD kartu? Ty nemáš slot v kasliku spolujezdce? Ne, posílám foto.
Prosinec 11, 20204 r před 5 hodinami, Skulosch napsal: Ne, posílám foto. No ty vole. Katování kosťů nezná meze A v "přihrádce" na mobil (před řadicí pákou) máš USB? Upraveno Prosinec 11, 20204 r od LiveBomb
Prosinec 11, 20204 r Autor Před hodinou, LiveBomb napsal: No ty vole. Katování kosťů nezná meze A v "přihrádce" na mobil (před řadicí pákou) máš USB? Je tam jen USB-C a zásuvka na zapalovač. Klasické USB je v loketní opěrce. Tam jsem dal USB s POI radary kde je na flashce: PersonalPOI metainfo2.txt Ale nikde v navigaci není volba pro import POI.
Prosinec 11, 20204 r Autor před 3 hodinami, guest100 napsal: Vlevo dole máš Aktualizace software, co se tam objeví, když na to zmáčkneš? je tam určitě USB, určitě to je uvedeno i v návodu, že lze aktualizace provádět mimo online pouze přes USB. jinak import cílů a tras, zde video - jsou tam české titulky: Když mám v USB vloženou flešku s POI a dám Aktualizace software, tak viz první foto níže. Nechal jsem to se zapnutým zapalováním 30 minut a stále se nahoře kolem "křížku" točí zelené kolečko a nic se neděje. Ve videu v čase 2 minuta 15 sekunda je volba, kterou auto nenabízí. Ve videu nesouhlasí obrazovka navigace co je v 2 minutě a 36 sekundě (viz foto 2), spodní lišta tam vůbec není. Po stisknutí NAV není spodní lišta, jen "tři tečky" a když se na ně klikne tam je nabídka (viz třetí obrázek).
Prosinec 11, 20204 r Autor USB je datové, přehrává muziku. Viz návod strana 59 začíná Amundsen a část navigace a ovládání a zobrazení menu je úplně rozdílné s tím videem. A vlastně i se všemi diskuzemi a návody co jsou tady ve foru a co jsem poctivě přečetl. B8_Superb_OwnersManual 2019 11.pdf Upraveno Prosinec 11, 20204 r od Skulosch
Prosinec 15, 20204 r Skus tento navod,nie stary,z roku 2019 https://manual.skoda-auto.com/260/cs-CZ/Model/Superb_IV_3V/11-2020/cz https://manual.skoda-auto.com/260/cs-CZ/Model/Superb_IV_3V/11-2020/cz Upraveno Prosinec 15, 20204 r od Patrik1971
Prosinec 17, 20204 r Autor V 15. 12. 2020 na 20:55, Patrik1971 napsal: Skus tento navod,nie stary,z roku 2019 https://manual.skoda-auto.com/260/cs-CZ/Model/Superb_IV_3V/11-2020/cz https://manual.skoda-auto.com/260/cs-CZ/Model/Superb_IV_3V/11-2020/cz Ahoj, uvedený návod má (v části Amundsen, v části navigace) jiné zobrazení okna navigace tzn. ovládaní je jiné, než co se mi zobrazuje v autě. Viz výstřižek. Jak importovat své POI se ani v novějším návodu nepíše. Upraveno Prosinec 17, 20204 r od Skulosch
Prosinec 17, 20204 r https://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Superb_IV_3V/09-2019/Manual/Superb/B8_Superb_OwnersManual.pdf Toto je ten tvoj,strana 84 Ale este navrat k tvojej otazke....a co tak poslat si ciel do auta cez aplikaciu Skoda connect/teraz po novom MYSKODA v mobile?To si neskusal? Upraveno Prosinec 17, 20204 r od Patrik1971
Prosinec 18, 20204 r Autor před 16 hodinami, Patrik1971 napsal: https://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Superb_IV_3V/09-2019/Manual/Superb/B8_Superb_OwnersManual.pdf Toto je ten tvoj,strana 84 Ale este navrat k tvojej otazke....a co tak poslat si ciel do auta cez aplikaciu Skoda connect/teraz po novom MYSKODA v mobile?To si neskusal? Ahoj, strana 84 - nic o importu POI (point of interest) a zobrazování radarů v mapě. Ručně, když zadám adresu, můžu ji dát do oblíbených nebo si nastavit adresu do práce a domů. Nic víc. V aplikaci MyŠkoda jsem zkoušel naplánovat trasu (vytvořít cíl), není volba k odeslání do vozu (ať si vytvořím trasu na webu, nebo v aplikaci). Pouze volba "Sdílet" a tam se zobrazí nabídka Wazu, Mapy, GooleMaps (na webu se zobrazí internový odkaz ke zkopírování). Video návody na webu od ŠA jsou ASI pro pro jiné (starší) navigace s SD kartou, ne pro ON-LINE Amundsen MIB3 bez SD karty. Díky S.
Prosinec 18, 20204 r Jasne,pisem to podla toho,ako tu funguje u mna,Columbus,MR2019,SD karta,MYSKODA aktivna
Prosinec 18, 20204 r Columbus, bez SD karty, MR2021 (11/2020) - v aplikácii MySkoda, v záložke Plánovanie trasy vyberiem cieľ a dám Navigovať. Na nasledujúcej obrazovke dá appka možnosť Navigovať alebo Poslať do vozidla. "Navigovať" mne otvorí GoogleMaps a chce navigovať. "Poslať do vozidla" pošle trasu do Columbusa.
Prosinec 24, 20204 r Autor V 18. 12. 2020 na 23:18, Jaro9999 napsal: Columbus, bez SD karty, MR2021 (11/2020) - v aplikácii MySkoda, v záložke Plánovanie trasy vyberiem cieľ a dám Navigovať. Na nasledujúcej obrazovke dá appka možnosť Navigovať alebo Poslať do vozidla. "Navigovať" mne otvorí GoogleMaps a chce navigovať. "Poslať do vozidla" pošle trasu do Columbusa. Amundsen bez SD karty, nemá volbu "Poslat do vozidla", viz foto.
Leden 4, 20214 r Autor Ahojte, takže v autorizovaném servisu mi nedokázali poradit. Mám se obrátit s dotazem přimo na ŠA.
Leden 6, 20214 r @Skulosch - já v My skoda odeslat do vozu mám mám Amundsen a Superb MY2021, ale jak už se psalo. V autě to stejně nevidím
Leden 7, 20214 r Autor Ahojte, dnes mi přišla odpověď: ------------------------------------------------------- Vážený pane, vlastní POI již v nových vozech s jednotkou MIB3 bohužel nelze importovat. Co se týká importu tras, předávám podnět kolegům na technické oddělení a ti Vám pomohou jakmile to bude možné. Děkuji za pochopení. S pozdravem, Informační linka ŠKODA AUTO 800 600 000 infoline@skoda-auto.cz ------------------------------------------------------- Takže super, všude na webu mají informace o možnosti importu svých POI (i ve všech ofiko videonávodech), ale nyní mi napíšou, že to není možné.
Leden 8, 20214 r @Skulosch - jo já jim ten import cílů taky nahlásil a čekám na vyjádření z DEV oddělení.
Únor 11, 20214 r Autor Ahoj, přišla mi odpověď z ŠA: No comment! -------- Původní zpráva -------- Dobrý den pane S*, děkujeme za Váš email. Vámi popsané chování je standartní stav. Pro Váš vůz není k dispozici Import tras a cílů ani POI. Funkce „Moje Zvláštní Cíle“ (POI) bohužel nedosahovala celkové kvality, kterou jsme očekávali z dlouhodobého hlediska. Tato funkce byla u starších modelů vypnuta a není možné ji nadále využívat u nových infotainmentů již není vůbec implementována. Děkujeme Vám za pochopení. S pozdravem ŠKODA AUTO Help Desk Mobile applications, infotainments and mobile online services (ŠKODA Connect)
Březen 29, 20214 r Tak Import cílů z My Skoda do Amundsen MIB 3 je již funkční. Po 2 měsících hádání se se škodovkou, udělali nějakou změnu na BE a již to frčí. Odkoušeno včera. Jen teda cíl se do auta pošle a musíte si ho uložit k sobě do oblíbených, nějak to nemá v sobě už záložky "Cíle online", ale aspoň tohleto už funguje a tympánem aplikace My Škoda je zase aspoň k něčemu.
Duben 6, 20214 r Autor V 29. 3. 2021 na 23:21, Weithfisto napsal: Tak Import cílů z My Skoda do Amundsen MIB 3 je již funkční. Po 2 měsících hádání se se škodovkou, udělali nějakou změnu na BE a již to frčí. Odkoušeno včera. Jen teda cíl se do auta pošle a musíte si ho uložit k sobě do oblíbených, nějak to nemá v sobě už záložky "Cíle online", ale aspoň tohleto už funguje a tympánem aplikace My Škoda je zase aspoň k něčemu. Ahoj, po delší době appka MyŠkoda 4.0.3 funguje, ale volbu pro odesílání trasy do vozidla jsem nikde nenašel. V plánovači tras je po volbě trasy volba "Navigovat" a zobrazí se další 3 volby: Mapy Mapy.cz Waze. Prosím o info, jak děláš ten import cílů z MyŠkoda. Díky moc
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.