Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Na čištění té škrtící klapky bych tedy jednoznačně doporučil ten sprej - funguje a nemusí se nic montovat. Naopak šudlání klapky hadrem mi přijde dost riskantní.

Jinak přesné určení výše popisované závady takhle na dálku je prakticky nemožné. Příčin může být celá řada. Začal bych ale tou klapkou

• 2 měsíce později...

No tak jsem dala auto do servisu a uvedla jsem vyse uvedene problemy :) a oni mi dnes rekli, ze na aute nic nenasli, ze tam natahli novy software a to je cele. Ze pry je to normalni, ze se s autem byli projet se studenym i teplym motorem a pry vse OK ..... ja nevim, co uz dal ???? :) Pry jim to nehlasi zadnou chybu a auto je v poradku.....

A nevite prosim Vas o nekom, kdo by si s tim vedel rady - vycistil treba tu skrtici klapku apod. - prosim Praha + okoli, dekuju mooc :) Ja si s tim uz nevim rady a sama to nezvladnu ;)

Upraveno od Woody

• 4 týdny později...

Zdar, moje fabie 2.0 r 2003 to dela taky. Koupil jsem ji na 80tis. najeto ma 155tis a bylo to snad v 5 servisech a nikde nic nezjistily a neopravily... Nechal jsem ji prestavet na plyn a kolisani se zlepsilo o polovinu. Cisteni, vstriky, svicky, klapka, chip ani posonuti volnobehu nepomohlo! Stalo me to uz pres 15tis a problem je tam furt...

Měl sem podobné problémy pomohl mi čip od Cimbu. Jinak, když sem mu řekl, že mi kolísají otáčky na volnoběh, hned se mně ptal, kdy sem čistil naposledy tu klapku. Tak sem řekl, že nikdy:) Tak mi to během nahrávání softu pročistil a opravdu je to o 100% lepší:) a o tom jak to auto jede ani nemluvím. Dával sem čipovat při 110tkm tak ten rozdíl opravdu poznám:)

O 100% ? :kuk:

Asi teda na 100% lepší:)))))) ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.