marek402 Vloženo 22. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2020 Prosím o radu. Koupil jsem Superb III (modelová řada 2021) obsahuje i hlasové ovládáni LAURA, ale když chci ovládat hlasem klimatizaci, tak řekne, že není podporováno. Našel jsem spoustu článků, kde je napsáno, že lze klimatizaci ovládat hlasem i několik videí, kde řekne, nastav teplotu na 22C a Laura to udělá, ale u mě to nefunguje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek402 Vloženo 9. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2021 V Superbu L&K vůbec ta možnost není a Octavia to má v základu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 19. leden 2021 Sdílet Vloženo 19. leden 2021 Jak lauru aktivuju? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baracudakb Vloženo 21. leden 2021 Sdílet Vloženo 21. leden 2021 Řekneš "OK Lauro", nebo zmáčkneš na volantu vlevo nahoře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PabloSVK Vloženo 24. Únor 2021 Sdílet Vloženo 24. Únor 2021 (editace) U mna tiez nefunguje. Mam sice Karoq Live Plus (Style), MY2021, Amundsen MIB3. Laura je super, ale PROSIM, dajte tam ako pise kolega moznost nastavit/zvysit/znizit teplotu hlasom; hlasitost radia, vyhrievanie sedaciek, volantu atd. Hlasove ovladanie je cestou k bezpecnosti mila Skoda MB☺️.Tlacme moznosti LAURI spolu priatelia. Video na YouTube, kde nemcur ovlada doslova vsetko hlasom...Sme my menej? LAURA MIB3 Editováno: 24. Únor 2021, autor: PabloSVK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 8. Ledna Sdílet Vloženo 8. Ledna Zdravím, jak je to s tou Laurou - od MR 2021 je i v Superbu když má Columbuse? Je to dobrá věc, či to lze oželet (tj. koupit superba z MR2020)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 11. Ledna Sdílet Vloženo 11. Ledna mám MR2022 , výbava L x K a pro mě teda laura nevyužitelná, v octavii IV to určo funguje lépe. Nový superb bude určo na tom stejně jako Octavia IV. Já bych to oželel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 13. Ledna Sdílet Vloženo 13. Ledna Laura? Zbytočnosť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radim superb 3 Vloženo 13. Března Sdílet Vloženo 13. Března Zdravím.Mam nově Superba 3 a Laura každou hodinu řekne kolik je hodin.Jak nejsnadněji jí vypnu aby byla zticha tu celou hodinu.Diky🤔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.