marek402 Vloženo 22. Prosinec 2020 Vloženo 22. Prosinec 2020 Prosím o radu. Koupil jsem Superb III (modelová řada 2021) obsahuje i hlasové ovládáni LAURA, ale když chci ovládat hlasem klimatizaci, tak řekne, že není podporováno. Našel jsem spoustu článků, kde je napsáno, že lze klimatizaci ovládat hlasem i několik videí, kde řekne, nastav teplotu na 22C a Laura to udělá, ale u mě to nefunguje. 1 Citovat
marek402 Vloženo 9. leden 2021 Autor Vloženo 9. leden 2021 V Superbu L&K vůbec ta možnost není a Octavia to má v základu. Citovat
baracudakb Vloženo 21. leden 2021 Vloženo 21. leden 2021 Řekneš "OK Lauro", nebo zmáčkneš na volantu vlevo nahoře Citovat
PabloSVK Vloženo 24. Únor 2021 Vloženo 24. Únor 2021 (editace) U mna tiez nefunguje. Mam sice Karoq Live Plus (Style), MY2021, Amundsen MIB3. Laura je super, ale PROSIM, dajte tam ako pise kolega moznost nastavit/zvysit/znizit teplotu hlasom; hlasitost radia, vyhrievanie sedaciek, volantu atd. Hlasove ovladanie je cestou k bezpecnosti mila Skoda MB☺️.Tlacme moznosti LAURI spolu priatelia. Video na YouTube, kde nemcur ovlada doslova vsetko hlasom...Sme my menej? LAURA MIB3 Editováno: 24. Únor 2021, autor: PabloSVK Citovat
NNNTomas Vloženo 8. leden 2024 Vloženo 8. leden 2024 Zdravím, jak je to s tou Laurou - od MR 2021 je i v Superbu když má Columbuse? Je to dobrá věc, či to lze oželet (tj. koupit superba z MR2020)? Citovat
Michal B. Vloženo 11. leden 2024 Vloženo 11. leden 2024 mám MR2022 , výbava L x K a pro mě teda laura nevyužitelná, v octavii IV to určo funguje lépe. Nový superb bude určo na tom stejně jako Octavia IV. Já bych to oželel. 1 Citovat
radim superb 3 Vloženo 13. Březen 2024 Vloženo 13. Březen 2024 Zdravím.Mam nově Superba 3 a Laura každou hodinu řekne kolik je hodin.Jak nejsnadněji jí vypnu aby byla zticha tu celou hodinu.Diky🤔 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.