Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte,

mam S3 s DSG a obcas by som potreboval zaparkovat v garazi, kde este funguje posuvaci (sokoban) system. Takze by som potreboval zaparkovat a zamknut auto tak, aby bola prevodovka v neutrali a auto sa dalo kusok rucne potlacit. Ako na to? Pokial paka nie je v polohe P, auto na displeji protestuje a neviem ho zamknut.

Dakujem za info.

B.

Vloženo

No, to je celkom Skoda... Vzdy to mozem nechat nezamknute, pripadne skusit zamknut klucom, otazka je, co vsetko pobezi a ako dlho to v takom stave vydrzi akumulator. Ale ocakaval by som, ze sa da take nieco obabrat cez diagnostiku, je to predsa len logicky if-then problem. 

Ak by sa niekto kreativny a problematiky znaly toho chytil, verim, ze nie som jediny na svete, kto by to ocenil ;). Ak totiz nas progresivny primator zrusi parkovanie na ulici, ako sa zastraja, tak toto by mohol byt celkom deal breaker parkovania v garazi ;(. Skusim este oslovit zopar servisov a predostriet to ako vyzvu pre sikovnych, mozno to nejaky tvrdohlavy mechanik vykouma....

Vloženo

Já auto v garáži nezamykám dlouhodobě, jezdím cca 20km tam a 20km zpět do práce a nikdy jsem neměl problém s baterkou. Ani neběhám s nabíječkou. Všechna auta měním do 4 let stáří maximálně. Podle mě to půjde i vypnout, když jde vypnout třeba i nutnost sešlápnutí spojky pro start motoru u manuálu, stejně jako nastavit zamknutí kessy sytémem s nastartovaným motorem.

• o 5 týdny později...
Vloženo

Já bych si zkusil nechat aktivovat zamykání auta s běžícím motorem. To by mohlo pomoci. Já aktivováno mám, můžu vyzkoušet. Teď tedy dočasně u Kodiaqa, ale to by snad mělo být stejné.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...