Jaboukeb Vloženo 27. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2020 Zdravím, nenašel jsem toto téma konkrétně, proto se chci zeptat - Fabia III 2019, funkce Coming a Leaving home, mám nastavené na 10s, dlouho jsem neměnil a dnes jsem chtěl přes Infotainment v nastavení změnit a píše mi Tato funkce není momentálně dostupná - zkoušel jsem jak při jízdě, při zastavení, nejde. Nevíte, kde může být problém? Díky za postřehy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2020 Resetni nastavenia svetiel a skus potom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaboukeb Vloženo 28. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2020 Tak jsem zkusil, nastavení světel se sice zresetovalo, ale opět nejde nic měnit... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 28. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2020 Spínač svetiel máš v polohe Auto? Lebo iba vtedy je táto funkcia dostupná, tak či náhodou vtedy nie je obmedzené aj nastavenie... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaboukeb Vloženo 28. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2020 Ano v poloze Auto.. nechce se mi s tim do servisu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FCCID Vloženo 28. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2020 Neprováděl jsi nějaké kódování na autě? že by se to nějak rozhodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaboukeb Vloženo 28. Prosinec 2020 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2020 Nene to ani neumím, auto mám půl roku, na začátku jsem si to nastavil, teď jsem chtěl změnit a háže to tu hlášku i když chci zapnout/vypnout denní svícení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.