mikl Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 Světla není nikdy dost. večer by to asi bylo hodně zajímací To je,je to TAXI,které nejde přehlédnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gh0 Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 Světla není nikdy dost. večer by to asi bylo hodně zajímací me by spis zajimalo cim to zivi, to aby mel v zadu generator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 28. Duben 2007 Sdílet Vloženo 28. Duben 2007 Tak jeden takový placatý ulovek z ulice dokonce se mi podařilo mu zanechat i nějakou tu brigetku na čelním skle Tak Borgu, ten frajer denně parkuje na Malostranském náměstí u kostela sv.Mikuláše na proti restauraci U tří zlatých hvězd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píďa Vloženo 29. Duben 2007 Sdílet Vloženo 29. Duben 2007 (editace) tak se mi to nepovedlo..... Editováno: 29. Duben 2007, autor: Píďa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 tak me se docela libi tahle, moc pekna barva a k tomu ty zadni svetla, to je moc hezka kombinace. Jen zas ten kryt na nadrz ..pekna zplacanina.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 tak zase nejaky obrazek z brnated jen nevim jestli skoleni policistu nebo kopajicich.......... no jo, to je v Lískovci, školu mají kousek, tak se učí........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 tak zase nejaky obrazek z brnated jen nevim jestli skoleni policistu nebo kopajicich.......... no jo, to je v Lískovci, školu mají kousek, tak se učí........... jojo,a muzu rict ze v te krizovatce to byla pekna paseka,ale snad se to nauci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 ...kolecka jak u filcky 22" Tak tohodle jsem dneska potkal na Horkách u Paky a měl co dělat, aby vybral zatáčku a nevlítnul do nás. Ale jinak zajímavý kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 [ no jo, to je v Lískovci, školu mají kousek, tak se učí........... Jestli to není plýtvání časem..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 Jestli to není plýtvání časem..... Někde se to naučit musí, ne? Náhodou, já když tam v týdnu projížděl, tak jsem tomu četníkovi, co je učil, docela záviděl. Stál uprostřed křižovatky pěkně zezadu za jednou pěknou mladou policistkou a dubloval její pokyny, kdyby to náhodou nějak zbabrala... Docela mi to připomínalo Četníka a četnice s Funesem a v tu chvíli bych s tím cajtem hned měnil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 ...kolecka jak u filcky 22" Tak tohodle jsem dneska potkal na Horkách u Paky a měl co dělat, aby vybral zatáčku a nevlítnul do nás. Ale jinak zajímavý kousek. Takže tohle krásný autíčko patří bazaru s vozy z USA v Nové Pace, jsou poz ZPA, dneska jsem to okukoval a vypadá to jak futuristické auto, ty kola jsou snad víš, něž motor. Kdo jezdíte okolo, tak se tam na to jukněte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Nekdy se clovek vazne zamysli nad nekerymi upravami,a na myslence upravce co si v tu danou dobu mysli a jak je pak s autem spokojen... Ta Fabka je opravdu brutus... 120 bych tipoval na nějakého mladíka, taky jsme měli tendenci zkoušet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Nekdy se clovek vazne zamysli nad nekerymi upravami,a na myslence upravce co si v tu danou dobu mysli a jak je pak s autem spokojen... Ta Fabka je opravdu brutus... 120 bych tipoval na nějakého mladíka, taky jsme měli tendenci zkoušet.. jj,je mozne ze v upravach pokracoval,to uz je ale ve hvezdach....fota porizena ve Vranove nad Dyji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 dokonce se mi podařilo mu zanechat i nějakou tu brigetku na čelním skle Há há háááá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Tohle jsem potkal v akci já Kua zednící jedzí na stavby na fichtlech ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Tohle jsem potkal v akci já Kua zednící jedzí na stavby na fichtlech ? šli se kupit M2T Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 šli se kupit M2T Hrn hrn nrn hrrrrrrrrrn wole hrrrrrrrrrn wole hrrrrrrrrrn wole hrrrn hrn hrrrrrrrrrn wole hrrrrrrrrrn wole hrrrrrrrrrn wole hrrrn hrrrrrrrrrn wole hrrrrrrrrrn wole hrrrrrrrrrn wole hrrrn hrn nrn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Tohle jsem potkal v akci já Kua zednící jedzí na stavby na fichtlech ? Tohle jsem potkal v akci já Kua zednící jedzí na stavby na fichtlech ? šli se kupit M2T šli se kupit M2T Hrn hrn nrn hrrrrrrrrrn wole hrrrrrrrrrn wole hrrrrrrrrrn wole hrrrn hrn hrrrrrrrrrn wole hrrrrrrrrrn wole hrrrrrrrrrn wole hrrrn hrrrrrrrrrn wole hrrrrrrrrrn wole hrrrrrrrrrn wole hrrrn hrn nrn... Ti by Vám dali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Nový úlovek Mít jinou barvu vyměním Okinku, možná Tak todle bych bral, jako náhradní vozítko!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Jedna Oktička. vůbec nevypadá špatně, přesně dle mého gusta - jednoduché a krásné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Taky přidám pár svých úlovků A tohle dneska ulovil kamarád. A ta Felda??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Taky přidám pár svých úlovků A tohle dneska ulovil kamarád. A já vím čí je tan Maybach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snike Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 (editace) Taky přidám pár svých úlovků A tohle dneska ulovil kamarád. A ta Felda??? Jednak to neni Felda, ale Favorit a hlavní úlovek je ve zpětném zrcátku ;) Editováno: 11. Květen 2007, autor: snike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 No jo, banda ze Žďáru!!! Co Ty o tom víš ? A Olmik taky žádná sláva Ale už dost, je tu heslo bez OT No počkej, až se slezem!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Jednak to neni Felda, ale Favorit a hlavní úlovek je ve zpětném zrcátku ;) Snad poznám Fáčko čeče,myslím tu policejní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky