Martyp Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Také přihodím co jsem v uplynulém víkendu zaregistroval ...Superb HTP :-) v sobotu v H.K. a FRS dnes na MX Třemošnice. nefotil jsem to ja,ale kolega,praha Ta stava u narodky myslim..V podstate ve spaleny..Hned vedle vylezu z metra..Je to ona? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Také přihodím co jsem v uplynulém víkendu zaregistroval ...Superb HTP :-) v sobotu v H.K. a FRS dnes na MX Třemošnice. nefotil jsem to ja,ale kolega,praha TUhle sem videl nekde v patek, asi na Jizni spojce, dost des bes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 nefotil jsem to ja,ale kolega,praha Už tady byla, ale ty OZ-ty se k tomu moc nehodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 nefotil jsem to ja,ale kolega,praha Už tady byla, ale ty OZ-ty se k tomu moc nehodí jj,, prave proto jsem ji sem hodil....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 sakra.... skejta to ma, par štylovejch samolepek,a takovy tuzing.. to se ke s(k8)tylu nehodi.. fakt marasny hnus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Velmi důrazný zákaz. a ro se mi tam ještě jedna nevešla. No to mi řekněte, kterej hňup todle může vymyslet, buďto to tam nasázeli chlapící z traktoru z vlastní vůle, nebo jim to nařídil nějaký učený kancelářník nejspíše s titulem Ing Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Velmi důrazný zákaz. a ro se mi tam ještě jedna nevešla. Ty vole.. To je podarenej for.. Jak je todle mozny.. ? :smich: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Velmi důrazný zákaz. a ro se mi tam ještě jedna nevešla. :doh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Staré Lambo, ale i tak krásné a nepotkává se každý den! Tak tohle je velká nádhera!!!! :palec2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 ty woe, nová Audina? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Dnes na výletě. Kdes to byl na výletě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Dnes na výletě. Kdes to byl na výletě? California, ale jen na otočku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Dnes na výletě. Kdes to byl na výletě? California, ale jen na otočku. JJ, přes Kamčatku viď? A ty Fabie se tam vzaly kde ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Dnes na výletě. Kdes to byl na výletě? California, ale jen na otočku. JJ, přes Kamčatku viď? A ty Fabie se tam vzaly kde ? Škoda do celého světa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Dnes na výletě. Kdes to byl na výletě? California, ale jen na otočku. JJ, přes Kamčatku viď? A ty Fabie se tam vzaly kde ? Škoda do celého světa. Na západním pobřeží jsem nebyl, ale na východním a ve středu té země kde děti pláčou bez mámy a táty (ta země se jmenuje Spojené Státy) jsem o škodovku ani nezavadil :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Dnes na výletě. Kdes to byl na výletě? California, ale jen na otočku. JJ, přes Kamčatku viď? A ty Fabie se tam vzaly kde ? Škoda do celého světa. Na západním pobřeží jsem nebyl, ale na východním a ve středu té země kde děti pláčou bez mámy a táty (ta země se jmenuje Spojené Státy) jsem o škodovku ani nezavadil :-/ Tak kápnu božskou Svatý Kopeček u Olomouce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Dnes na výletě Nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Ford GT No tak to je fakt masakr!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Ford GT Asi nějakej chudák.. To plato co to na něm má je slušná záležitost má ho kámoš pecka!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Ford GT Asi nějakej chudák.. To plato co to na něm má je slušná záležitost má ho kámoš pecka!!! A co to je za plato??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 (editace) Ford GT To X5kovy Bavo mi neco pripomina..... a to GT jakby smet....Kde si to fotnul?? nebylo to nahodou na ceste smer olmik- ostrava-frydek?? Editováno: 30. Září 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Ford GT To X5kovy Bavo mi neco pripomina..... a to GT jakby smet....Kde si to fotnul?? nebylo to nahodou na ceste smer olmik- ostrava-frydek?? Bylo to na Shellce "u Čendy " !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Tak tomu se říká ulovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 Jak vidím to GT, mám husí kůži jako pralinky! :D Před týdnem jsem potkal jednoho červenýho jet přes Jaroměř... Jedním slovem masakr!!!!!! Jen štěknul výfukem a byl v trapu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 U souseda v garáži ... Taky bych takové OT chtěl, jen tu garáž an něj jaksi nemáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky