Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Také přihodím co jsem v uplynulém víkendu zaregistroval ...Superb HTP :-) v sobotu v H.K. a FRS dnes na MX Třemošnice.

nefotil jsem to ja,ale kolega,praha

Ta stava u narodky myslim..V podstate ve spaleny..Hned vedle vylezu z metra..Je to ona?

Vloženo
Také přihodím co jsem v uplynulém víkendu zaregistroval ...Superb HTP :-) v sobotu v H.K. a FRS dnes na MX Třemošnice.

nefotil jsem to ja,ale kolega,praha

TUhle sem videl nekde v patek, asi na Jizni spojce, dost des bes :)

Vloženo
Velmi důrazný zákaz. :rolleyes: a ro se mi tam ještě jedna nevešla. :D

No to mi řekněte, kterej hňup todle může vymyslet, buďto to tam nasázeli chlapící z traktoru z vlastní vůle, nebo jim to nařídil nějaký učený kancelářník nejspíše s titulem Ing lol

Vloženo
Dnes na výletě.

Kdes to byl na výletě?

California, ale jen na otočku. :D

JJ, přes Kamčatku viď? A ty Fabie se tam vzaly kde :p?

Škoda do celého světa. :palec2:

Vloženo
Dnes na výletě.

Kdes to byl na výletě?

Na západním pobřeží jsem nebyl, ale na východním a ve středu té země kde děti pláčou bez mámy a táty (ta země se jmenuje Spojené Státy) jsem o škodovku ani nezavadil :-/

Vloženo
Dnes na výletě.

Kdes to byl na výletě?

Na západním pobřeží jsem nebyl, ale na východním a ve středu té země kde děti pláčou bez mámy a táty (ta země se jmenuje Spojené Státy) jsem o škodovku ani nezavadil :-/

Tak kápnu božskou Svatý Kopeček u Olomouce. ;)

Vloženo (editace)
Ford GT :palec2:

To X5kovy Bavo mi neco pripomina..... a to GT jakby smet....Kde si to fotnul?? nebylo to nahodou na ceste smer olmik- ostrava-frydek??

Editováno: , autor: Jeronymo
Vloženo
Ford GT :palec2:

To X5kovy Bavo mi neco pripomina..... a to GT jakby smet....Kde si to fotnul?? nebylo to nahodou na ceste smer olmik- ostrava-frydek??

Bylo to na Shellce "u Čendy " !!

Vloženo

Jak vidím to GT, mám husí kůži jako pralinky! :D :D Před týdnem jsem potkal jednoho červenýho jet přes Jaroměř... Jedním slovem masakr!!!!!! :feve: Jen štěknul výfukem a byl v trapu...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...