KOKYN Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 Taky je žeru tak proto si to pamatuju!!! Nevím o někom kdo je nežere ....a když už je nežere, tak kecá moje TDI je svačí!! nebo teda asi před měsícem před Jihlavou posvačil jeden mě!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 A poslední....tohle by se mi v garáži fakt líbilo.... Ten vozejk? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Sakra v Monte Carlu už je to skoro jak u nás na lontě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Jeden od kolegu ze Slovenska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Novy radary s nulovou toleranci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Nejakej kolega Krásná !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snb-rider Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Co tohle?? Není to z ulice, ale od nás z práce... Porsche 356B Roadster? krasny,kdy bude hotovy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 (editace) Ještě pár dalších.... attachment=4487 :It_lie077.jpg] ty přídavný světla pod nárazníkem u toho bělouše a spoiler, to je normální seriovka ? Editováno: 25. Říjen 2007, autor: kops Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Nejakej kolega Tak mu vyřiď, že to má moc hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Nejakej kolega Krasavice!!! Bílá je nej!!! :rock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Nejakej kolega Krasavice!!! Bílá je nej!!! :rock: To je jasný, že bílá je nej a hlavně tahle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 Nejakej kolega Krasavice!!! Bílá je nej!!! :rock: To je jasný, že bílá je nej a hlavně tahle fůůůj, ta je ale špinaváááááá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 Nejakej kolega Krasavice!!! Bílá je nej!!! :rock: To je jasný, že bílá je nej a hlavně tahle No tahle bila ma do NEJ jeste hodne daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Praha, jsem myslel, že se čtyři nuly ani nedávají... Nj kdyz AUDI tak sevsim vsudy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Praha, jsem myslel, že se čtyři nuly ani nedávají... Nj kdyz AUDI tak sevsim vsudy Jsem , to mi ani nedošlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Praha, jsem myslel, že se čtyři nuly ani nedávají... Nj kdyz AUDI tak sevsim vsudy Jsem , to mi ani nedošlo... No zase jsem za blbce ......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Praha, jsem myslel, že se čtyři nuly ani nedávají... Jak komu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Praha, jsem myslel, že se čtyři nuly ani nedávají... Možná se to fakt dává jen na AUDI, u nás jezdí jedna Q7-ka s RZ 4B4 0000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Praha, jsem myslel, že se čtyři nuly ani nedávají... Taky sem cumel, ale uz jsem tu s tim videl vic aut, nejen OOOO, ale vzdycky to byly tak trochu "protekcni" kary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Praha, jsem myslel, že se čtyři nuly ani nedávají... Taky sem cumel, ale uz jsem tu s tim videl vic aut, nejen OOOO, ale vzdycky to byly tak trochu "protekcni" kary Se člověk je bojí vyfotit, co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 stejnak nejlepší SPZ byla 2A4 8887 (SPZ už neexistuje) a když jsem se ptal úřednice, jestli by nebyly samý osmi, tak mi bylo zděleno, že takový čísla "už" nemaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 stejnak nejlepší SPZ byla 2A4 8887 (SPZ už neexistuje) a když jsem se ptal úřednice, jestli by nebyly samý osmi, tak mi bylo zděleno, že takový čísla "už" nemaj Jj, to ti nelhala Jsou schovaný u šéfa v kanclu Wir konnen seine Papenhaime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 28. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2007 Praha, jsem myslel, že se čtyři nuly ani nedávají... Taky sem cumel, ale uz jsem tu s tim videl vic aut, nejen OOOO, ale vzdycky to byly tak trochu "protekcni" kary Se člověk je bojí vyfotit, co Nektery skoro jo, ale nekde mam medveda, co stal pred barakem, zkusim to zitra najit (Brabus) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Co tohle?? Není to z ulice, ale od nás z práce... Porsche 356B Roadster? krasny,kdy bude hotovy? Majitel si ho k nám hodil na očištění a byl celej nažhavenej, tak snad už brzo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Cisla 0000 se davaj a ja to dokonce videl jednou i na naky Felde... Jinak kamosovi zase rekli,kdyz chtel cislo neco jak psal rolbar,ze musi davat cisla v poradi,jak jdou za sebou... :blb: si asi myslela,ze je uplne blbej,nebo co.. Koukam s tou A8 se toho neboji,parkuje primo pred vchodem,antiradar na okne,pekny cislo.. asi vylozene chudak nez konexi a zrejme slusnej ridic.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky