MichalF Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Ty voe, to by ti musel jeste jako darek dat obuty zimaky Taky si rikam, ze sem mozna az prehnane stedrej ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 vy volove pridejte nulu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 (editace) vy volove pridejte nulu (500Kč + 0Kč) + (500Kč + 0Kč) +(500Kč + 0Kč) +(500Kč + 0Kč) = 2000Kč .... to je slusnej deal, myslim spokojenost na obou stranach ... klidne se pro ne v IBC zastavim Pridal sem tu nulu Editováno: 1. Únor 2008, autor: MichalF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 je tak to uz je lepsi ale tak az na konci das 20.000 tak se mozna muzeme dohodnout ze ti jje k ibc dovezu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 je tak to uz je lepsi ale tak az na konci das 20.000 tak se mozna muzeme dohodnout ze ti jje k ibc dovezu Neblaaazni, ja k tem gumam nechci i cele auto a pak by tech 20.000 bylo malo a musel bych ti dat aspon 22.000 prece ? Poradek dela pratele Navic ty slupky koupis nove za par babek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Nadhera !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Bych se bal to nechat na ulici !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Bych se bal to nechat na ulici !!! ja taky... jestli to tady necha pres noc, ty mistni nactileti dementi mu to poskrabou jak je znam !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 ja taky... jestli to tady necha pres noc, ty mistni nactileti dementi mu to poskrabou jak je znam !! Bych je umlatil i kdyby to nebylo moje au to a videl je u toho jen stat !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 Bych je umlatil i kdyby to nebylo moje au to a videl je u toho jen stat !!! ja taky, uz mam nachystanou zeleznou tyc u vrat ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 1. Únor 2008 Sdílet Vloženo 1. Únor 2008 sousedovi dojela navsteva z GB Sakra moc pekny autí ! ... to se jen tak na ulici nevidi ..., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Tak dve fotecky z cesty z dovci..Bylo to na jedny benzince cca 3 minuty po sobe...A za rohem jeste byla S8,ale to uz sem nefoti.. Kua, co to je ta amerika, je mi to nejaky povedomy, nadhera! I kdyz to oranzovy taky ujde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Kua, co to je ta amerika, je mi to nejaky povedomy, nadhera! Vypadá to na Dodge Charger. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Kua, co to je ta amerika, je mi to nejaky povedomy, nadhera! I kdyz to oranzovy taky ujde Hele pripadalo mi to jako naky GTO... A to lambo..Typek byl zmatenej,kdyz koukal na ty pistole a ptal se,co je nejlepsi benal.. Podle spz mi pripada,jak kdyby byl nekde z monaka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Vypadá to na Dodge Charger. Jojo souhlas. Ted budou v US zas delat nejaky retro chargeru ... taky super ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Jojo souhlas. Ted budou v US zas delat nejaky retro chargeru ... taky super ! Jj to me taky napadlo..Je fakt,ze ty GTO maj ty predky takovy hranatejsi.. Michale,ja myslim,ze to retro uz dokonce jezdi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Jj to me taky napadlo..Je fakt,ze ty GTO maj ty predky takovy hranatejsi.. Michale,ja myslim,ze to retro uz dokonce jezdi.. Jojo tak nak sem to myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 (editace) Jj to me taky napadlo..Je fakt,ze ty GTO maj ty predky takovy hranatejsi.. Michale,ja myslim,ze to retro uz dokonce jezdi.. Jezdí jak Charger, tak i GTO Jinak takto vypadá původní GTO: Novější modely měly světla vedle sebe a připomínaly spíše Chevrolet Camaro. Editováno: 4. Únor 2008, autor: Jack_lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 To puvodni GTO proste nema chybu, to jsou nadherny kary A absolutne zeru El Camino, viz napriklad http://www.seriouswheels.com/1960-1969/196...ino-Blue-FA.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Tak tady ten novej charger : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Jinak Chevy El Camino je fakt masakr !!! To by se mi take libilo !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 Jinak Chevy El Camino je fakt masakr !!! To by se mi take libilo !!! Nádhera ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Únor 2008 Sdílet Vloženo 4. Únor 2008 (editace) Kua ta cena u novyho je pekna http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vwwrzomjxftm http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vwzoxrnbyglm http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bwdmp4f4wzmg - posledni typ http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vmlegdjyzfps - mezityp jeste pred omezenim vykonu http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vmnghdexyekq - prvni Editováno: 4. Únor 2008, autor: krysarr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Tak tady ten novej charger : Jj to je ten co jsem myslel.. @Jack_lib: O tom novym GTO vim..Ale kdyz na to koukam,tak sem se u ty benzinky celkem sekl..Nevim,proc sem si myslel,ze je to GTO..asi me zmatla ta velka maska...Pac to sem si vybavil taky ty velky pruduchy mezi svetlama staryho GTO.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky