Přejít na obsah

Fotografické úlovky z ulic

Byrto

Doporučené příspěvky

vy volove pridejte nulu :)

(500Kč + 0Kč) + (500Kč + 0Kč) +(500Kč + 0Kč) +(500Kč + 0Kč) = 2000Kč .... to je slusnej deal, myslim spokojenost na obou stranach ... klidne se pro ne v IBC zastavim ;)

Pridal sem tu nulu ;)

Editováno: , autor: MichalF
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je tak to uz je lepsi :)

ale tak az na konci das 20.000 tak se mozna muzeme dohodnout ze ti jje k ibc dovezu :)

Neblaaazni, ja k tem gumam nechci i cele auto a pak by tech 20.000 bylo malo a musel bych ti dat aspon 22.000 prece ? Poradek dela pratele :D Navic ty slupky koupis nove za par babek ;)

Odkaz ke komentáři

Kua, co to je ta amerika, je mi to nejaky povedomy, nadhera! I kdyz to oranzovy taky ujde ;)

Hele pripadalo mi to jako naky GTO...

A to lambo..Typek byl zmatenej,kdyz koukal na ty pistole a ptal se,co je nejlepsi benal.. :D Podle spz mi pripada,jak kdyby byl nekde z monaka..

Odkaz ke komentáři

Jj to me taky napadlo..Je fakt,ze ty GTO maj ty predky takovy hranatejsi.. :)

Michale,ja myslim,ze to retro uz dokonce jezdi..

Jezdí jak Chargerpost-3706-1202146269_thumb.jpg, tak i GTO post-3706-1202146280_thumb.jpg

Jinak takto vypadá původní GTO: post-3706-1202146732_thumb.jpg Novější modely měly světla vedle sebe a připomínaly spíše Chevrolet Camaro.

Editováno: , autor: Jack_lib
Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Tak tady ten novej charger :

slide_7.jpg

Jj to je ten co jsem myslel.. ;)

@Jack_lib: O tom novym GTO vim..Ale kdyz na to koukam,tak sem se u ty benzinky celkem sekl..Nevim,proc sem si myslel,ze je to GTO..asi me zmatla ta velka maska...Pac to sem si vybavil taky ty velky pruduchy mezi svetlama staryho GTO.. ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...