Martyp Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Jeden zlutak - VIPER (skoro) s obrovsky divnyma poklicema... a Zetkem na spravnem miste... A jeste je to telecomacka zluta ne? Kde je to foceny?Neni to nekde kolem Hostivare,sterbohol atd? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Mě by zase zajímalo, co je to za auto v tomto klipu. Myslím to černý, zaoblenější, je na začátku po pravý straně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Neni to Cadillac Fleetwood? I kdyz ten mel hranatou prdel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Neni to Cadillac Fleetwood? I kdyz ten mel hranatou prdel... A neni to Buick Dynoglide...?Ale asi s mirne snizenou strechou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Neni to Cadillac Fleetwood? I kdyz ten mel hranatou prdel... Dobrý, už asi vím co to je. Měl by to být Cadillac Sedanette. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 To puvodni GTO proste nema chybu, to jsou nadherny kary A absolutne zeru El Camino, viz naprikladhttp://www.seriouswheels.com/1960-1969/196...ino-Blue-FA.htm Já tedy amerikám a kór těmto vůbec nerozumím (tím neříkám, že se mi nelíbí, jen o nich hovno vím), ale jsem si na více než 100% jistý, že tenhle Chevrolet (jak píšeš El Camino) vlastní bavič a imitátor Zdeněk Izer. Už jsem ho v něm několikrát viděl, jak říkám nerozumím těmto vozům, nicméně se ví, že on je fanda do těchto kár a že jich pár vlastní (myslím, že má okolo 7 US veteránů, alespoň jsem to tak nějak slyšel). Dokonce s ním na podzim byl nakupovat v Tescu v Letňanech, on tam někde poblíž bydlí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Já tedy amerikám a kór těmto vůbec nerozumím (tím neříkám, že se mi nelíbí, jen o nich hovno vím), ale jsem si na více než 100% jistý, že tenhle Chevrolet (jak píšeš El Camino) vlastní bavič a imitátor Zdeněk Izer. Už jsem ho v něm několikrát viděl, jak říkám nerozumím těmto vozům, nicméně se ví, že on je fanda do těchto kár a že jich pár vlastní (myslím, že má okolo 7 US veteránů, alespoň jsem to tak nějak slyšel). Dokonce s ním na podzim byl nakupovat v Tescu v Letňanech, on tam někde poblíž bydlí. Jj Izer je jak sam jednou rekl "magor do Amerik" a co vim,tak ztech novejsich ma zlutyho Wranglera a nebo Chevrolet Avalanche.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebring Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Až doma jsem zjistil, že jsem měl nastavené malé rozlišení. Ale i tak ty kokos... Golf II facelift ale do vyroby sa tusim nedostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 A jeste je to telecomacka zluta ne? Kde je to foceny?Neni to nekde kolem Hostivare,sterbohol atd? Určitě outlet štěrboholy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Určitě outlet štěrboholy Ja si tomyslel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 Zabiak to trefil. Je to ta hruza ve Sterboholech kde to stoji tezce za hovno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Zabiak to trefil. Je to ta hruza ve Sterboholech kde to stoji tezce za hovno... Ktera z fabrik na nakupy v CR nestoji za hovno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Sice to nema pekny kola nebo neco podobnyho,ale ma to hezky "koleje"..Vubec byla hezka.. ....a je to ulovek z ulice,tak proto je tady... Kdyby te tak nekdo videl z okolnich oken .... ale pekna ,slecna ,alespon teda zezadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Sice to nema pekny kola nebo neco podobnyho,ale ma to hezky "koleje"..Vubec byla hezka.. ....a je to ulovek z ulice,tak proto je tady... Peknej pick up ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Kdyby te tak nekdo videl z okolnich oken .... ale pekna ,slecna ,alespon teda zezadu NO snad ne..Fotil jsem stylem "hlavne nenapadne"..A to by si mi pral,aby me nekdo videl jo?Tssss...Uz sem asi nic nedam.. @MichalF: To je nas firemni poklad.. lol Ale muzu rict,ze snad neznicitelny auto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 NO snad ne..Fotil jsem stylem "hlavne nenapadne"..A to by si mi pral,aby me nekdo videl jo?Tssss...Uz sem asi nic nedam.. Nene,nepral ,ale uplne se mi vybavila ta situace ... Jen fot' nenapadne dal ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Včera jsem pěkně koulel očima je to u Intersparu v Karl. Varech Tak tomuhle bych odpustil, ze stoji na te care Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Včera jsem pěkně koulel očima je to u Intersparu v Karl. Varech Tak tento typ jsem viděl nedávno i v Olomouci, ale nějak jsem se nestihl mrknout na značku, jestli je to stejné auto. Jinak nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 (editace) Tak tomuhle bych odpustil, ze stoji na te care To ja ne..Pekne bych mu to vomlatil dverma hjzlovi.. lol Matys06: Jj je to naaadhera..Fakt snad nejkrasnejsi supersport soucasny doby.. Editováno: 8. Únor 2008, autor: Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Pár fotek z výletu do Texasu... Kde přesně jsi byl dude? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Už přesně nevím, kde to bylo (musel bych se mrknout do deníčku :-). Nějaké malé městečko v centrálním Texasu. na tu akci jsme natrefili náhodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Sice to nema pekny kola nebo neco podobnyho,ale ma to hezky "koleje"..Vubec byla hezka.. ....a je to ulovek z ulice,tak proto je tady... určitě má sqělý podvozek a níže jsemse dočetl "firemní poklad" hmmmmmmmmmm,tam bych chtěl být zaměstnán ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 určitě má sqělý podvozek a níže jsemse dočetl "firemní poklad" hmmmmmmmmmm,tam bych chtěl být zaměstnán ! Jj podovozecek paradni.. A to ze je to firemni poklad nesmis brat tak doslovne..To byla nadsazka.. Nejhorsi auto co tu je..Ale na druhou stranu odtaha co ma a funguje porad..Jen nesmi poradne zaprset.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Zabiak to trefil. Je to ta hruza ve Sterboholech kde to stoji tezce za hovno... a ty ses zase kecka ti dame tezce za hovno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 a ty ses zase kecka ti dame tezce za hovno Pro me ano... Jedinej kram co za neco stoji je CONVERSE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky