Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

pred pul hod. sem videl v jedny takovy vesnicce tady unas.. AUDI RS8 naaaaaadhera..ale envim kde se tam vzala... foto sem neporidil:(.. nestihl jsem..ale aspon prikladam ilustracni...

to samé u nás na severu...červená RS8 a v tom dva mladý kluci.....že jsem se ku.na líp neučil...

CO JE TOTO KUA ZA KARU??? :feve:

To je nejakej krizenec Volhy s Ladou, nebo Volha allroad? :D

Bych to spis videl,ze je to nejakej nakoplej Moskvic,ne? ;)

jj, starej moskvič v kombíku

CO JE TOTO KUA ZA KARU??? :feve:

To je nejakej krizenec Volhy s Ladou, nebo Volha allroad? :D

ani jedno. je to moskvič 427 v tuningovej uprave (maska, kapota, podvozok, kolesa,...)

takto vyzera origo:

moskvic_01.jpg

A toto muzu - Audi S5 - 260 kW (354 k)

z klidu na 100 km/h za 5,1 s

Jo to bych taky snesl ;) ... proste mazlik !!!

ani jedno. je to moskvič 427 v tuningovej uprave (maska, kapota, podvozok, kolesa,...)

takto vyzera origo:

Ne ne možná lehkej tuning, ale je to Mosvič 4x4 tak před 7-8 rokama, když jsem byl ještě v práglu tak jeden 4x4 jezdil po smíchově v zebra laku.

to samé u nás na severu...červená RS8 a v tom dva mladý kluci.....že jsem se ku.na líp neučil...

Myslím, že oba víme, že o učení tohle nebude. Buď hodný papáááá a nebo umí roztáhnout nohy pro hodného Onkela z němec a okolí

Jinak v Praze ty RS8 potkávám tři pravidelně. Všici mají divný RZ

Ten papá jí taky musel za něco koupit, nejspíš dobře prodal kupónovku :smich:

Myslím, že oba víme, že o učení tohle nebude. Buď hodný papáááá a nebo umí roztáhnout nohy pro hodného Onkela z němec a okolí

máš pravdu, jen mě mrzí, že žádná Tante mi nějaký kšeftík nenabídla... ;) To bych se snad i přemohl...

Tak tahle slecna stala na parkovisti u nas pred firmou takze sem hned musela sebehnout dolu a fotit :D Akorat mobilem takze kvalita nic moc..

Ta Audi TT se mi fakt líbí,je to prostě kus kol5

Tak tahle slecna stala na parkovisti u nas pred firmou takze sem hned musela sebehnout dolu a fotit :D Akorat mobilem takze kvalita nic moc..

No krasavice viděl jsem jí sice jen projet ale :palec2:

narazil někdo už na takový parking? lol

post-13874-1210540996_thumb.jpg

;)

To mi pripomina, v patek sem predjizdel jakysi kombik, kterej mel na strese 4 kola! Ano, opravdu je mel postaveny primo na strese, dve vlevo nakloneny doprava, 2 vpravo nakloneny doleva a to vsechno zaklineny do sebe, svazany pavoukama, jaxem ho dojel, taxem na to slap a rychle pred nej, totalni magor. Mel sem tak otevrenou hubu, ze sem to ani nevyfotil

Vcelku hezky kolesa.. fotky nic moc..( mobilem.. a spechal sem) ...

Kosei SPA... ;) Ty jsem vybral svy bejvaly na Civica,tak jsem taky zvedavej,jak to bude vypadat.. :D

Ale kucii,to jsou preci R8 a ne RS8.. lol lol NO,jednu si ted udajne poridil Leosek Maresu.. :D :D

to je pred VS?

kde tam delas?

Ale kucii,to jsou preci R8 a ne RS8.. lol lol NO,jednu si ted udajne poridil Leosek Maresu.. :D :D

Leoš jen testoval, nekoupil, věř mi ;)

Mazlik !

Zase jedna Sline a zase bila, ale Drazdanska!! Krasnej korab!

Tý vole...

Tý vole...

Ty vole...ta bílá začína být nějaká populární.Poslední dobou potkávám luxusní auta v bílé barvě.Zajimavy.

Vždyť i na mistrovství jsou nové Supy v bílé...

Leoš jen testoval, nekoupil, věř mi ;)

Jj psal jsem "udajne"... :) Ok,tak tedy Ti budu verit.. :);)

Jj bila jde posledni dobou krute do mody...Ale tomu ja rozumim.. :palec2:

Vždyť i na mistrovství jsou nové Supy v bílé...

JJ.. ja mit prachy tak ho hned kopim... -nove kola+ tony na skla..a luxus car :prc::palec2:

Jj bila jde posledni dobou krute do mody...Ale tomu ja rozumim.. :palec2:

Je fakt že ta bílá některým autum sluši.Napřiklad u nás v H.K ted jezdi jeden bílej Scout a je fakt moc pěkný.P.S i když bíla při prodeji dost ztrácí,vid?

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.