Leden 2, 20214 r no osadit můžeš, ale máš tam k nim přivedený kabely?? jestli ne, musel by jsi natáhnot nový, přes auto a skrz dveře
Leden 4, 20214 r Zdravím, už se to tu řešilo ale nedotáhlo se to do konce.Též jsem se o to zajímal.Měl jsem rozebraný ty plasty a ty světla sem měl venku.Jak píšou kluci musej se vyměnit ty lampy.Ale na pravé světlo tam není vůbec tažen kabel s konektorem.Přemýšlel sem vzít napájení na ty céčka z spz a zbytek z druhého světla( zpátečka...ale nevím co by na to řekla řídící jednotka???
Leden 27, 20214 r V 31. 12. 2020 na 17:56, Stanko napsal: Možno doplnit ledky do neosazených svítidel zadní vnitřní Asi mám stejný problém, na parking couvám asi 50 m a za tmy vidím h.... Najde se někdo kdo kdo by zapojil/poradil zda tedy koupit vnitřní TOP Led lampu, odkud tahat kablíky a zda se dá připojit zadní parkovací kamera na Amudsen z výroby (6.2018) ?
Leden 24Led 24 On 1/5/2021 at 4:20 PM, macc33 said: Takže....to co máte u výbav Active , a Ambiente bez příplatku za top zadní světla na pravé straně zadních dveří, NENÍ neosazené světlo ale kus barevného plastu který se vyhodí, a místo něj se osadí světlo obj. č. 565.945.308A + konektor 7NO.972.703 + piny číslo teď nevím.... Toto se zapojí dle schématu a je to jak u vozů v provedení pro Spojené království velké Británie tj: že vám půjdou obě zadní mlhovky a couvačky. Stojí to vše cca 3400,-. + prace Vy co chcete aby vám svítily i ty červené proužky které jsou úplně k hovnu tak musíte vyměnit obě světla levé i pravé + konektory ,nemám teď ty čísla nedá se použít výše uvedené! cena cca 7000,- + práce.... Doufám že tato informace je dostačující:) Jo kamera se dodělat dá i s ostrikem.....jde už od Bolera...je na to originální sada jako příslušenství. ŽÁDNÁ KABELÁŽ NENÍ Z VYROBY PRIPRAVENA VŠE SE MUSÍ NATAHAT! Mam Kodiaq 2020 (pred facelift) ----------------------------------------- Tak jsem se do toho pustil. Musite si objednat svetla 565945307B (leve) a 565945308B (prave). Na Spojene kralovstvi pecu, mlhovka je pouze v levem svetle, ale couvacky maji obe. Pak potrebujete 2x konektor 7N0 972 704 s piny. Ten pravy konektor je pak potreba lehce upravit kobercovym nozem, protoze prave svetlo ma stejny konektor, ale osazene jsou jen 3 piny a je tam plastovy zamek na samci, aby to neslo zamenit. Ten zmineny 7NO.972.703 jsem nikde nenasel. Material: ----------------------------------------- Svetla z vrakace (mihocar) : 4500,- Konektory aliexpress: 160,- (nekupujte v CZ, chtej za to nesmysl) Kabelaz + textilni paska Takze jsem v tom celkem na pohodu do 5.000,- Co me ceka az se otepli: Zapojeni: koukal do el. schematu tak budu muset natahnout kabely z leve i prave strany (nespojovat dohromady pres 5.dvere leve a prave pozicni svetlo, kazda strana ma sve pojistky a i by to delalo problem pri parkovacim modu, kdy sviti jen leva strana). Propojit spolu pres 5. dvere pujdou doufam ty couvacky, uvidim co na to rekne ridici jednotka). Napisu pokracovani az se k tomu dostanu i s fotodokumentaci jak co zapojit, kdyby to chtel pak nekdo take delat.
Únor 12Úno 12 Tak hotovo. Couvacky a zem jsem propojil z leveho svetla (nebo mate kostrici bod v horni casti dveri). Kabel pro leve a prave pozicni svetlo je potreba protahnout nahoru dvermi do pruchodky (tady bacha, ma zapadku, kterou musite z vnitrni strany uvolnit vhodnym nastrojem, nelze to proste vyrvat) a pak staci malicko odtahnout tapec stropu u zadniho tesneni a sundat D sloupky, kabel jde pak protahnout dolu k te mrizce co je u svetel v kufru, ta jde snadno vyndat a zde napojite na stavajici konektory (pin 1) Nejhorsi je to spojeni novych kabelu ke stavajicim osazenym pinum, neco jsem pajel a dokazal narvat do toho konektoru, pak jsem ale prisel na tohle a to je brnkacka https://www.prumex.cz/rychlospojka-kabelova-0-5-0-8mm-cervena/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAqrG9BhAVEiwAaPu5zkVijeq--xIZImVdsAY-UcMaqeSWfaWwEw75pY8NsCtS3kP_gcXMERoClKQQAvD_BwE P.S.: v horni casti patych dveri jsou dva 10pin konektory, kde jsou ta svetla dle manualu vyvedena, ale samozrejme to neni vubec osazene, takze musite protahnout celou trasu az k tem vnejsim svetlum 🙂 piny konektoru NOVYCH svetel ------------------------ leve 1 koncove svetlo 2 zem 3 couvacka 4 mlhovka prave 1 koncove svetlo 2 zem 3 couvacka 4 --- piny konektoru STARE svetlo ------------------------ leve 1 zem hneda 2 couvacka cernozluta 3 mlhovka sedobila
Květen 13Kvě 13 Zdravím, rozbil jsem si levé vnitřní zadní světlo, koupil na bazoši jiné, ale to má pouze 3 piny a na tom mém jsou 4. Je nějaká možnost, jak to vyřešit?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.