Stanko Vloženo 31. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2020 Možno doplnit ledky do neosazených svítidel zadní vnitřní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-man Vloženo 2. leden 2021 Sdílet Vloženo 2. leden 2021 no osadit můžeš, ale máš tam k nim přivedený kabely?? jestli ne, musel by jsi natáhnot nový, přes auto a skrz dveře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macc33 Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 (editace) Viz níže Editováno: 27. leden 2021, autor: macc33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Modie Vloženo 4. leden 2021 Sdílet Vloženo 4. leden 2021 Zdravím, už se to tu řešilo ale nedotáhlo se to do konce.Též jsem se o to zajímal.Měl jsem rozebraný ty plasty a ty světla sem měl venku.Jak píšou kluci musej se vyměnit ty lampy.Ale na pravé světlo tam není vůbec tažen kabel s konektorem.Přemýšlel sem vzít napájení na ty céčka z spz a zbytek z druhého světla( zpátečka...ale nevím co by na to řekla řídící jednotka??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macc33 Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 (editace) Takže....to co máte u výbav Active , a Ambiente bez příplatku za top zadní světla na pravé straně zadních dveří, NENÍ neosazené světlo ale kus barevného plastu který se vyhodí, a místo něj se osadí světlo obj. č. 565.945.308A + konektor 7NO.972.703 + piny číslo teď nevím.... Toto se zapojí dle schématu a je to jak u vozů v provedení pro Spojené království velké Británie tj: že vám půjdou obě zadní mlhovky a couvačky. Stojí to vše cca 3400,-. + prace Vy co chcete aby vám svítily i ty červené proužky které jsou úplně k hovnu tak musíte vyměnit obě světla levé i pravé + konektory ,nemám teď ty čísla nedá se použít výše uvedené! cena cca 7000,- + práce.... Doufám že tato informace je dostačující:) Jo kamera se dodělat dá i s ostrikem.....jde už od Bolera...je na to originální sada jako příslušenství. ŽÁDNÁ KABELÁŽ NENÍ Z VYROBY PRIPRAVENA VŠE SE MUSÍ NATAHAT! Editováno: 27. leden 2021, autor: macc33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Modie Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 No to je super, a kdo ti to kabeloval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Modie Vloženo 8. leden 2021 Sdílet Vloženo 8. leden 2021 Je tu někdo kdo ví jak to udělat nebo ví o někom kdo to umí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaromír Kučera Vloženo 27. leden 2021 Sdílet Vloženo 27. leden 2021 V 31. 12. 2020 na 17:56, Stanko napsal: Možno doplnit ledky do neosazených svítidel zadní vnitřní Asi mám stejný problém, na parking couvám asi 50 m a za tmy vidím h.... Najde se někdo kdo kdo by zapojil/poradil zda tedy koupit vnitřní TOP Led lampu, odkud tahat kablíky a zda se dá připojit zadní parkovací kamera na Amudsen z výroby (6.2018) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FloydieRicany Vloženo 24. Ledna Sdílet Vloženo 24. Ledna On 1/5/2021 at 4:20 PM, macc33 said: Takže....to co máte u výbav Active , a Ambiente bez příplatku za top zadní světla na pravé straně zadních dveří, NENÍ neosazené světlo ale kus barevného plastu který se vyhodí, a místo něj se osadí světlo obj. č. 565.945.308A + konektor 7NO.972.703 + piny číslo teď nevím.... Toto se zapojí dle schématu a je to jak u vozů v provedení pro Spojené království velké Británie tj: že vám půjdou obě zadní mlhovky a couvačky. Stojí to vše cca 3400,-. + prace Vy co chcete aby vám svítily i ty červené proužky které jsou úplně k hovnu tak musíte vyměnit obě světla levé i pravé + konektory ,nemám teď ty čísla nedá se použít výše uvedené! cena cca 7000,- + práce.... Doufám že tato informace je dostačující:) Jo kamera se dodělat dá i s ostrikem.....jde už od Bolera...je na to originální sada jako příslušenství. ŽÁDNÁ KABELÁŽ NENÍ Z VYROBY PRIPRAVENA VŠE SE MUSÍ NATAHAT! Mam Kodiaq 2020 (pred facelift) ----------------------------------------- Tak jsem se do toho pustil. Musite si objednat svetla 565945307B (leve) a 565945308B (prave). Na Spojene kralovstvi pecu, mlhovka je pouze v levem svetle, ale couvacky maji obe. Pak potrebujete 2x konektor 7N0 972 704 s piny. Ten pravy konektor je pak potreba lehce upravit kobercovym nozem, protoze prave svetlo ma stejny konektor, ale osazene jsou jen 3 piny a je tam plastovy zamek na samci, aby to neslo zamenit. Ten zmineny 7NO.972.703 jsem nikde nenasel. Material: ----------------------------------------- Svetla z vrakace (mihocar) : 4500,- Konektory aliexpress: 160,- (nekupujte v CZ, chtej za to nesmysl) Kabelaz + textilni paska Takze jsem v tom celkem na pohodu do 5.000,- Co me ceka az se otepli: Zapojeni: koukal do el. schematu tak budu muset natahnout kabely z leve i prave strany (nespojovat dohromady pres 5.dvere leve a prave pozicni svetlo, kazda strana ma sve pojistky a i by to delalo problem pri parkovacim modu, kdy sviti jen leva strana). Propojit spolu pres 5. dvere pujdou doufam ty couvacky, uvidim co na to rekne ridici jednotka). Napisu pokracovani az se k tomu dostanu i s fotodokumentaci jak co zapojit, kdyby to chtel pak nekdo take delat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FloydieRicany Vloženo 12. Února Sdílet Vloženo 12. Února Tak hotovo. Couvacky a zem jsem propojil z leveho svetla (nebo mate kostrici bod v horni casti dveri). Kabel pro leve a prave pozicni svetlo je potreba protahnout nahoru dvermi do pruchodky (tady bacha, ma zapadku, kterou musite z vnitrni strany uvolnit vhodnym nastrojem, nelze to proste vyrvat) a pak staci malicko odtahnout tapec stropu u zadniho tesneni a sundat D sloupky, kabel jde pak protahnout dolu k te mrizce co je u svetel v kufru, ta jde snadno vyndat a zde napojite na stavajici konektory (pin 1) Nejhorsi je to spojeni novych kabelu ke stavajicim osazenym pinum, neco jsem pajel a dokazal narvat do toho konektoru, pak jsem ale prisel na tohle a to je brnkacka https://www.prumex.cz/rychlospojka-kabelova-0-5-0-8mm-cervena/?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAqrG9BhAVEiwAaPu5zkVijeq--xIZImVdsAY-UcMaqeSWfaWwEw75pY8NsCtS3kP_gcXMERoClKQQAvD_BwE P.S.: v horni casti patych dveri jsou dva 10pin konektory, kde jsou ta svetla dle manualu vyvedena, ale samozrejme to neni vubec osazene, takze musite protahnout celou trasu az k tem vnejsim svetlum 🙂 piny konektoru NOVYCH svetel ------------------------ leve 1 koncove svetlo 2 zem 3 couvacka 4 mlhovka prave 1 koncove svetlo 2 zem 3 couvacka 4 --- piny konektoru STARE svetlo ------------------------ leve 1 zem hneda 2 couvacka cernozluta 3 mlhovka sedobila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.