kenanab Vloženo 31. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2020 (editace) Ahoj. Asi před 3 týdny jsem koupil Octavii 4 a často se mi objevuji různé rozličné problémy s infotainmentem potažmo elektronikou. Pravidelně se mi stává, že se nejde přihlásit do škoda connect, někdy se samovolně odhlásí, vynulují některá nastavení... Třeba během dneška jsem měl závadu "proaktivní ochrana cestujících je nedostupná" a během ježdění mi svítila kontrolka nezapnutého pásu a pípala výstraha, přestože jsem si pás zapínal, což mě otravovalo. Dále se mi rozsvítila závada airbagu spolujezdce. Editováno: 8. Březen 2021, autor: kenanab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 31. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2020 @kenanab budes muset do servisu, OTA to bohuzel nejde, jen nejake drobne aktualizace a vylepseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 31. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2020 Len pocitaj stym ze to kludne moze cele klaknut a budes tyzden bez auta alebo viac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.