Publikováno Leden 8, 20214 r Zdar, dnes som si uvedomil že mi chýba 12V pripojenie pod volantom, potreboval som pripojiť klasickú navigáciu Garmin, ktorá má 12V nabíjanie. Skúšal som to s redukciou na USB-C no tak mi Garmin nefunguje. Ako sa to dá poriešiť? Je na to nejaká špeciálna redukcia? Ťahať to z kufra je asi blbosť 🤔
Leden 8, 20214 r Ve středovém panelu fakt není zásuvka na zapalovač? To jsou dnes vymoženosti. V tom případě ti asi nezbyde nic jiného, než to natáhnout z pojistek. V několika vláknech se to tady už řešilo. Upraveno Leden 8, 20214 r od dafro
Březen 16, 20214 r V 8. 1. 2021 na 15:36, akubus napsal: Zdar, dnes som si uvedomil že mi chýba 12V pripojenie pod volantom, potreboval som pripojiť klasickú navigáciu Garmin, ktorá má 12V nabíjanie. Skúšal som to s redukciou na USB-C no tak mi Garmin nefunguje. Ako sa to dá poriešiť? Je na to nejaká špeciálna redukcia? Ťahať to z kufra je asi blbosť 🤔 Já to táhl z kufru abych nezasahoval do elektroniky. Nic to není za opěradlem se protáhne pod plastem a pod sedákem podlahovým konercem. Za 10 min jsem to měl a po starostech. Externí navi, rychlonabíječka na mobil, dozadu nabíječky na tablety ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.