Publikováno Leden 12, 20214 r Zdravím, když se mi rozsvítí hladové očko tak když jedu a držím otáčky tak mi to to cuká a když zastavím tak mi otáčky litaji sem a tam a zvuk jako by motor jel na 3 válce. Když to chcipnu a chci nastartovat tak musím párkrát točit abych nastartoval. Jednou se mi to stalo i po natankovani. Mohl by mi někdo Prosím poradit? Já se v tom moc nevyznám a servisak co mi dela auto nevi 😄 Za každou Pomoc, nápad budu vděčný 😄 Díky předem
Leden 13, 20214 r Autor Zdravím, jiný benzin jsem nezkoušel, ale za zkoušku nic nedám :-) Auto mam 10 měsíců a svíčky jsem ještě neměnil. Myslíte že by to mohlo byt svíčkami? Díky
Leden 13, 20214 r @Pavel95 Treba kouknout na svicky. Musis jit cestou benzin nebo vzduch. Nic vice nebude. Musis vedet, pres jake stroje leti benzin a pres jake leti vzduch. Kontroloval bych taky : - palivove cerpadlo -> jaky je tlat benzinu k motoru - spise vymenil bych palivovy filter za origo - vsechny hadicky ktere jsou na voze Co rika diagnostika? Jake jsou chyby? Upraveno Leden 13, 20214 r od TOMUS
Leden 13, 20214 r Pri tychto motoroch je sanca asi 0.00000001% ze su to sviecky.Mal by si uviest kod motora kilometre.Da sa skontrolovat plno veci no najprv je treba vediet co sa robilo okolo palivovej sustavy.Davali sa min dva typy pal.filtrov.
Leden 13, 20214 r Autor @TOMUSPalivový filtr je cca 3 měsíce starý od Mann. Na diagnostice sice bylo ale jak jsem říkal, moc autům nerozumím takže si přesně nepamatuji ale tuším ze psalo nízký tlak váhy vzduchu? :-D
Leden 13, 20214 r No vidis.Uz je to lepsie filter mozme vylucit.Kod motora je uvedeny vo velkom technickom.AKL,BFQ. RJ si kontroluje kazdy pohyb piestov pomocou uhloveho zrychlenia takze ak by vynechalo zapalivanie vedel by si podla chyb v pamati.Tymto je jasne ze motor nesiel na tri valce len si mal ten pocit.Ak sa ti stane,ze nebudes moct nastartovat odpoj baterku pockaj minutu a zapoj ju naspat.Zapni zapalovanie do prvej polohy aby ostali svietit kontrolky min na15 min...Tymto sa ti zresetuje sjrtiaca klapka a ak nastartujes budes vediet ze je to ona.Ak by bolo mozne mat pri zlyhani PC s diagnostikou bolo by viac moznosti co skontrolovat
Leden 13, 20214 r Autor @mpatrikmDobře zkusím to. Takže jestli jsem to dobře pochopil tak to vypadá na špatnou škrtící klapku?
Leden 13, 20214 r Malo informacii na zistenie.No je zopar testov,ktore urobis kdekolvek a tak sa da vylucit.Ano ak skrtiaca klapka sa dostane na min ktore uz motoru nestaci na start.Ak sa zresetuje na chvilu a nastartujes je na chybe ona
Leden 13, 20214 r 1 godzinę temu, Pavel95 napisał: @TOMUSPalivový filtr je cca 3 měsíce starý od Mann. Na diagnostice sice bylo ale jak jsem říkal, moc autům nerozumím takže si přesně nepamatuji ale tuším ze psalo nízký tlak váhy vzduchu? :-D To je problem s vzduchem. Dobre by bylo mit kod chyby, chyb. Zkus vycistiti svicky bo muzes mit je neciste z paliva nebo oleje a pojezdi a udelej testy jak pise @mpatrikm
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.