Publikováno Leden 13, 20214 r https://youtu.be/8Ig0TfMzjWc robi mi to isté Zdravim co byto mohlo byť ? Nový vstrek , zhavice, filtre, pretesneny tandem nove gumičky pod vstrekmi. Jediné len rozvody mi ostavaju a len sa to zhoršuje . Dakujem za radu . Kod motora BKD Upraveno Leden 13, 20214 r od zembajan1
Leden 14, 20214 r Štart nebol zlý podľa videa len mám dojem ako by išiel na tri hrnce- pozor to neviem podľa videa presne posúdiť.Motorom netrasie??
Leden 14, 20214 r Autor Motorom len pri štartovani a prvých 10 sec a chyta ako na tri valce a potom sa to všetko spamätá. Uz si neviem rady.
Leden 14, 20214 r Podľa toho to tak vyzerá ako keby niektorý válec zle pálil -biely dym=nespálená nafta,neviem aké tam máš korekcie dávok na vstrekoch, prípadne by som premeral kompresiu .Môže kľudne aj niektorý vstrekovač zalievať a dokiaľ to neprehryzie tak lopoce na tri. Upraveno Leden 14, 20214 r od marian.marcin
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.