zembajan1 Vloženo 13. leden 2021 Sdílet Vloženo 13. leden 2021 (editace) https://youtu.be/8Ig0TfMzjWc robi mi to isté Zdravim co byto mohlo byť ? Nový vstrek , zhavice, filtre, pretesneny tandem nove gumičky pod vstrekmi. Jediné len rozvody mi ostavaju a len sa to zhoršuje . Dakujem za radu . Kod motora BKD Editováno: 13. leden 2021, autor: zembajan1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 Štart nebol zlý podľa videa len mám dojem ako by išiel na tri hrnce- pozor to neviem podľa videa presne posúdiť.Motorom netrasie?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zembajan1 Vloženo 14. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2021 Motorom len pri štartovani a prvých 10 sec a chyta ako na tri valce a potom sa to všetko spamätá. Uz si neviem rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 (editace) Podľa toho to tak vyzerá ako keby niektorý válec zle pálil -biely dym=nespálená nafta,neviem aké tam máš korekcie dávok na vstrekoch, prípadne by som premeral kompresiu .Môže kľudne aj niektorý vstrekovač zalievať a dokiaľ to neprehryzie tak lopoce na tri. Editováno: 14. leden 2021, autor: marian.marcin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 14. leden 2021 Sdílet Vloženo 14. leden 2021 káble k vstrekom ? od stola ťažko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.