Zzzzz Vloženo 13. Březen 2023 Sdílet Vloženo 13. Březen 2023 (editace) tak žárovky už tam nenajdeš a týká se to jen Top LED zadních světel, že mají přípravu a LEDky na 2x bílé couvací a rozšíření červených LED pro obrysovky i na kufrovou část Editováno: 13. Březen 2023, autor: Zzzzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 13. Březen 2023 Sdílet Vloženo 13. Březen 2023 A já bych měl dotaz ohledně mlhovky u TOP LED. Je jen jedna na levé straně, nebo by měly být na obou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 13. Březen 2023 Sdílet Vloženo 13. Březen 2023 je jen jedna 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mmmhh Vloženo 18. Březen 2023 Sdílet Vloženo 18. Březen 2023 Tak to je dobrá bída 😅 takže když bych si koupil zadní TOP LED, místo klasických, tak bych tam na to neměl ani kabely? Mám prasklé zadní levé to na kraji… Když bych si koupil obě ty lepší, tak by ten blinkr při odbočování asi nešel moc vidět, když by to byla jenom polovina animace co 😅 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 25. Březen 2023 Sdílet Vloženo 25. Březen 2023 V 29. 11. 2021 na 11:46, Zzzzz napsal: DENNÍ SVÍCENÍ - řešil jste někdo nastavení trvalého zapnutí zadních světel i při denním svícení? NEmá s tím servis problém? Je to jen otázka nějakého on/off při připojené diagnostice, nebo větší zásah? Jmenuje se to Nastavení pro severské země (kde musí celodenně svítit i zadní) a není s tím v servise žádný problém. Určitě doporučuji nastavit u všech, jde to. U jiných značek jak kde , např. u Subaru nikoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 25. Březen 2023 Sdílet Vloženo 25. Březen 2023 (editace) V autorizáku mi to zvládli naanec na počkání. Cca 10min práce a bylo to. ;-) Editováno: 25. Březen 2023, autor: Zzzzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cometh Vloženo 2. Duben 2023 Sdílet Vloženo 2. Duben 2023 A cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 3. Duben 2023 Sdílet Vloženo 3. Duben 2023 (editace) Bylo to hned po koupi auta a ten servis jsem si vybral, jako místo, kde budu nejčastěji atorizovaně řešit vše potřebné, takže to nemělo cenu a udělali to jako poděkování za výběr servisu. Cenou jsem byl spíše pro ně já. ;-) Editováno: 3. Duben 2023, autor: Zzzzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.