Jakub Bajzath Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 Ahojte, dnes sa mi stala zvláštna vec. Od určitého času som počul taký zvládnu plechový zvuk, ako keby som niečo ťahal po zemi. Pocitovo to je z prednej časti, nedá sa určiť či lava či práva. Robilo to aj pri 10 km/h aj napríklad pri 50 km/h. Keď som začal brzdiť prestalo. Skúsil som potom prudšie zabrzdiť (z 50 na 0) a na určitý čas to prestalo úplne. Teraz (asi po 20 min) to začalo znova. Jedna sa o novú F3 Combi (12/2020) najazdené má 1400km. Napáda vás niekoho čím to môže byt ? Či to rovno odniesť do servisu. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 Pokud z auta nic nevisí, zkusil bych šrouby kol, jinak servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horky99 Vloženo 23. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2021 Řeším také kovový zvuk při jízdě nejspíš z přední části podvozku. Rychlost nemá vliv. Dělá to nepravidelně pouze při jízdě rovně, pokud pohnu volantem, zvuk přestane. Nějaký nápad na co se podívat? Najeto cca 83000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myxo Vloženo 2. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2021 Dělalo mi to něco podobné, v servisu mi řekli ze to byla zasekla brzdová destička, tu vyměnili a od té doby pokoj 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.