supmaniak Vloženo 19. leden 2021 Sdílet Vloženo 19. leden 2021 (editace) Dobrý večer, mám v hledáčku superba II 125kw dsg v elegance, přes carvertical jsem zjistil že vůz byl bourán v zahraničí a poté se objevil v ČR, odhadovaná škoda 10 000 - 15 000 €, vůz jsem tedy okamžitě odmítl, prodejce mi ještě slevil a já začal opět přemýšlet, po zkušenosti kdy na mém nissanu stála na pojišťovnu oprava lekhého ťukance na zadek asi 70 000kč, tak jsem přemýšlel jak velká škoda to mohla být u superbka co byl starý 3 roky.. Bohužel fotky nejsou. Zajímal by mě váš nazor, jestli mám vzít nohy na ramena, nebo to nemusí být úplná totálka? Editováno: 19. leden 2021, autor: supmaniak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 19. leden 2021 Sdílet Vloženo 19. leden 2021 No jak píšeš, přes originál servis jsou takové opravy drahé, nicméně 15000 € jsi někde na 400tis Kč a to už asi nebude výměna blatníku a světla... To jsou opravy za 2-3 tis €. Já bych do takového auta, pokud bys nevěděl přesný rozsah opravy, nešel. A co dle vin ve skodovce, není rozpis opravy.? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 19. leden 2021 Sdílet Vloženo 19. leden 2021 Jestli je to jedinej Sup na trhu k prodeji, tak po něm určitě skoč, :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supmaniak Vloženo 19. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2021 Můžu s VINkem normálně do české škodovky? Nebo se musím dotazovat až do zahraničí kde byl vůz zakoupen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 19. leden 2021 Sdílet Vloženo 19. leden 2021 Můžeš do České, upřímně já bych se ale takovým autem nezabýval ani 5 minut 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supmaniak Vloženo 19. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2021 Beru nohy na ramena, děkuju za váš čas :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 19. leden 2021 Sdílet Vloženo 19. leden 2021 môže to byť hocičo , kľudne motor cez kameň a máš tam 12tis eur len tak lupne .. treba vin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.