Publikováno Leden 24, 20214 r Zdravím všetkých, Namiesto multimédií (CD, SD karta, atd.) mám v aute záslepku (viď foto). Skúšal už niekto využiť tento priestor ako dodatočný odkladací priestor v Karoqu? Veľkosť by bola ideálna na dokumenty, atd.
Leden 25, 20214 r Autor 19 hours ago, Martin Rušaj said: To dnes u takového auta ještě existuje? Bohužiaľ áno. Myslím že verzie s navigáciou tam majú SD kartu, ale aj tak. Je to MR2021, mohli by to vylepšiť. Googlim to už týždeň a neviem nájsť nič. Nevie niekto ako sa ten formát volá? Je to DIN-1?
Leden 25, 20214 r Autor 4 hours ago, provit said: Já mám také MR2021 a je tam otevřená schránka 19x20x5cm. Mám jenom Swing 6,5".... Super, ďakujem, aspoň viem že to existuje :) Na webe som zatiaľ nenašiel, idem hľadať ďalej
Leden 26, 20214 r Myslíš něco takového? To by tam mohlo pasovat, jen vybrat ten správný ... https://www.carmedia.cz/1-din-kastlik-100mm/?gclid=Cj0KCQiAmL-ABhDFARIsAKywVafFqTtMHvR3Yx-Zcvp-hYAWbD_fYlc2WXOej7dKAcBg4hPrL2f-GS4aApSPEALw_wcB
Únor 5, 20214 r Autor Dnes som to rozobral a nie je to záslepka - je to spojene s infotaimentom, aj keď to nemá žiadne logo ako som videl v iných verziách. Mám Bolero. Zdá sa že majú niekoľko verzií bez/s SD kartami. Škoda že sa človek tieto detaily dozvie až potom keď auto rozoberie :D Upraveno Únor 5, 20214 r od quibusus
Únor 5, 20214 r V dnešní době je to co bylo dříve infotainment jen obrazovka a zbytek je právě v téhle krabici ve schránce. Staré měly vstupy na kartu, USB, dnes už to tam není, navigace má vstup na sd.
Únor 7, 20214 r A nevíte někdo jak je to u Amundsena, MY21? Abych něco nedoje.bal až to budu otvírat ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.