medvidek88 Vloženo 26. leden 2021 Sdílet Vloženo 26. leden 2021 (editace) Celkem jsem byl překvapenej, že jsem objednal USB nabíječku do zapalovače a do mojí FIII se nevejde, jelikož jsem zjistil, že je rozdíl v rozměrech mezi zapalovačem a 12V zásuvkou. Nikde v návodu jsem nenašel, že jsou to jiné rozměry a na shopech si s tím taky nelámou hlavu a píší, že nabíječka je kompatibilní do všech vozidel, do mají otvor pro zapalovač nebo 12V. Máte někdo nějakou spolehlivou nabíječku, která pasuje do 12V zásuvky? Já naletěl u této: https://www.alza.cz/alzapower-car-charger-x520-fast-charge-stribrna-d5759925.htm Dále si chci jen ověřit, že je 12V zásuvka trvale napájena a že se sama po 30m neodpojí. A umí vozidlo odpojit zásuvku při vybití akumulátoru? Editováno: 26. leden 2021, autor: medvidek88 Dodělání klikatelného odkazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. leden 2021 Sdílet Vloženo 26. leden 2021 Vsetky nabijacky com som mal sa vosli, vratane cinskych ci doma vyrabanych 12V zasuvka je napajana stale Co myslis vybitim akumulatora? Zavisi od akeho napatia dokaze pripojene zariadenie fungovat. Ak od 3V, baterku dokazes vybit az na tuto uroven. Ciste teoreticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek88 Vloženo 26. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2021 No v jedné diskusi jsem dohledal, že je rozdíl, viz: Citovat obrobeno s presnosti na velikost 12V CL zastrcky "Size B", t.j. pouze pro zasuvku pro zapalovac. Vizualne stejna zasuvka pro "elektronicka zarizeni", bezne pouzivana v automobilech, je o 0.5mm mensi ("Size A"), a do te se tato nabijecka NEVEJDE. před 4 minutami, wirer napsal: Co myslis vybitim akumulatora? Tím jsem myslel, jestli je tam právě nějaká ochrana vozidla, že vypne v případě, že by mohlo mít problém s nastartováním. Ale chápu tedy, že nemá. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. leden 2021 Sdílet Vloženo 26. leden 2021 (editace) Zasuvka nie je napojena cez ziadnu RJ, ale priamo skrz poistku. Teda ak dlho stoji, nema ju pravdepoodbne co kontrolovat Preto si vacsina doraba spinanu poistku, pripadne existuju moduly ktore dokazu same seba vypnut Editováno: 26. leden 2021, autor: wirer 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.