Přejít na obsah

medvidek88

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli medvidek88

  • Narozeniny 4.8.1988

Návštěvy profilu

584 zobrazení profilu

Oznámení medvidek88

Nováček

Nováček (1/14)

  • Conversation Starter Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

9

Popularita

  1. Funguje vám správně kontrola tlaku pneumatik? Měnil jsem v dubnu na letní a po výměně resetoval v palubním PC. V pátek v dešti jsem projel dírou, po cca 1km mi začalo auto plavat v zatáčkách a pak bylo jasné, že je po pneu, ale žádné upozornění během úniku. Jakmile jsem vyměnil za rezervu a rozjel se s rezervou, tak teprve začal palubní PC hlásit kontrolu tlaku v pneumatikách. Po výměně v servisu celé nápravy na nové pneu jsem opět resetoval a odteď dobrý, ale moc tomu systému nedůvěřuji. Funguje vám spolehlivě?
  2. No v jedné diskusi jsem dohledal, že je rozdíl, viz: Tím jsem myslel, jestli je tam právě nějaká ochrana vozidla, že vypne v případě, že by mohlo mít problém s nastartováním. Ale chápu tedy, že nemá. Díky
  3. Celkem jsem byl překvapenej, že jsem objednal USB nabíječku do zapalovače a do mojí FIII se nevejde, jelikož jsem zjistil, že je rozdíl v rozměrech mezi zapalovačem a 12V zásuvkou. Nikde v návodu jsem nenašel, že jsou to jiné rozměry a na shopech si s tím taky nelámou hlavu a píší, že nabíječka je kompatibilní do všech vozidel, do mají otvor pro zapalovač nebo 12V. Máte někdo nějakou spolehlivou nabíječku, která pasuje do 12V zásuvky? Já naletěl u této: https://www.alza.cz/alzapower-car-charger-x520-fast-charge-stribrna-d5759925.htm Dále si chci jen ověřit, že je 12V zásuvka trvale napájena a že se sama po 30m neodpojí. A umí vozidlo odpojit zásuvku při vybití akumulátoru?
  4. medvidek88

    Easy Start

    Ahoj, chci se zeptat, jak má správně fungovat Easy Start. Doteď jsem žil, že první zmáčknutí (bez sešlápnuté spojky) je jako první poloha při otočení klíčku a pak by mělo stačit pouze sešlápnout spojku a auto samo nastartovat. To se mi ale nyní nedaří a po sešlápnutí spojky musím znova stisknout tlačítko). Dříve bych dal ruku do ohně, že to fungovalo. Jsou tam nějaké další podmínky? Jaká rychlost, pásy apod? (F3, 1.2 TSI, KESSY)
×
×
  • Vytvořit nový...