kuyonmodel Vloženo 7. Únor 2021 Sdílet Vloženo 7. Únor 2021 Zaujimala by ma vymena budikov na Scale. Ma niekto nejaky popis vymeny za diel 654920790A? Je treba nieco naprogramovat? Rad by som vedel nieco viac o moznej vymene, da sa to zvladnut v domacich podmienkach ci treba navstivit autorizovany servis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 28. Březen 2021 Sdílet Vloženo 28. Březen 2021 Myslím že tady mohl pomoct Ferda nebo Rolbař atd. Zkus jim napsat SZ. Ale dle mého vlastního názoru a co jsem zde četl by to bylo velmi drahé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 30. Březen 2021 Sdílet Vloženo 30. Březen 2021 Obycajne budiky na Scalu sa robia v MM Kechnec. Neviem, kto je dodavatel virtual cocpitu budikov, bolo by zaujimave to zistit. Ci to nie je nejaky lokalny CZ/SK dodavatel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.