Maxim88 Vloženo 8. Únor 2021 Sdílet Vloženo 8. Únor 2021 Ahoj, chci se zeptat, zda nekdo z vas uz dodelaval na s3 liftbacka kridelko patych dveri jako ma sportline. Pokud ano, tak jake jste brali, zda origo nebo druhovyrobu a jak to slo... Popripade foto. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Únor 2021 Sdílet Vloženo 8. Únor 2021 ŠKODA SUPERB III SEDAN-ZADNÍ SPOILER SPORTLINE PÁTÝCH DVEŘÍ original | Náhradní díly a doplňky Škoda - OB Autodíly (obautodily.cz) original aj s navodom na montaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxim88 Vloženo 8. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2021 před 15 minutami, Patrik1971 napsal: ŠKODA SUPERB III SEDAN-ZADNÍ SPOILER SPORTLINE PÁTÝCH DVEŘÍ original | Náhradní díly a doplňky Škoda - OB Autodíly (obautodily.cz) original aj s navodom na montaz. Diky Patriku, slo mi o to, zda uz to nekdo delal a jestli tam nejsou nejake '' speky" pri montazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Únor 2021 Sdílet Vloženo 8. Únor 2021 Montoval som kedysi/teda bol som pri tom/ original spoiler na moju,3kovu octaviu.Vobec ziadny problem.Spravne vymerat,naniest lepidlo,nalepit a zafikovat paskou. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 8. Únor 2021 Sdílet Vloženo 8. Únor 2021 Ahoj já jsem si dodělával Křidélko na mojí Laurinku a šlo to bez problému. Mám originál v černé barvě,je opatřena oboustrannou paskou... a uprostřed jsem ještě přidal lepidlo na sklo any to fakt pořádně drželo a bez problému jsem stím jél 230Km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.