Maxim88 Vloženo 8. Únor 2021 Vloženo 8. Únor 2021 Ahoj, chci se zeptat, zda nekdo z vas uz dodelaval na s3 liftbacka kridelko patych dveri jako ma sportline. Pokud ano, tak jake jste brali, zda origo nebo druhovyrobu a jak to slo... Popripade foto. Diky Citovat
Patrik1971 Vloženo 8. Únor 2021 Vloženo 8. Únor 2021 ŠKODA SUPERB III SEDAN-ZADNÍ SPOILER SPORTLINE PÁTÝCH DVEŘÍ original | Náhradní díly a doplňky Škoda - OB Autodíly (obautodily.cz) original aj s navodom na montaz. Citovat
Maxim88 Vloženo 8. Únor 2021 Autor Vloženo 8. Únor 2021 před 15 minutami, Patrik1971 napsal: ŠKODA SUPERB III SEDAN-ZADNÍ SPOILER SPORTLINE PÁTÝCH DVEŘÍ original | Náhradní díly a doplňky Škoda - OB Autodíly (obautodily.cz) original aj s navodom na montaz. Diky Patriku, slo mi o to, zda uz to nekdo delal a jestli tam nejsou nejake '' speky" pri montazi. Citovat
Patrik1971 Vloženo 8. Únor 2021 Vloženo 8. Únor 2021 Montoval som kedysi/teda bol som pri tom/ original spoiler na moju,3kovu octaviu.Vobec ziadny problem.Spravne vymerat,naniest lepidlo,nalepit a zafikovat paskou. 1 Citovat
Leonekkk Vloženo 8. Únor 2021 Vloženo 8. Únor 2021 Ahoj já jsem si dodělával Křidélko na mojí Laurinku a šlo to bez problému. Mám originál v černé barvě,je opatřena oboustrannou paskou... a uprostřed jsem ještě přidal lepidlo na sklo any to fakt pořádně drželo a bez problému jsem stím jél 230Km Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.