Publikováno Listopad 9, 200618 r Zajímalo by mě,zda se kryty(plastové na celém spodku) montovaly do základu,nebo za příplatek.Já jsem koupil 1.4 44kW 02 a mám je tam.Také bych rád znal odpověď na to zda to není spíše na škodu.Myslím vlchkost a pozdější koroze?Dík
Listopad 9, 200618 r Jsou snad na všech fábkách co jsem kdy viděl,,funkčně se mi zdaj dobrý jako ochrana spodku,,, koroze pod nima zatím neřešena..
Listopad 9, 200618 r Na všech dlouhých, na krátkých od MR 05 nejsou u 1,2 - u jiných motorizací nevím.
Listopad 9, 200618 r Autor Já jsem je neviděl u krátkého klasika rok 00.Ale nevím zda je nedemontoval.
Listopad 9, 200618 r Platove kryty spodku se davaly az od urciteho MR, pozdeji pak z duvodu setreni zase u urcitych provedeni zmizely...
Listopad 9, 200618 r ono to ma vliv i na aerodynamiku, protoze se u mr 05 zmenil predni naraznik a tim i spodni spojlerek, tak na kratke verze netreba, na combiky a sedany jsou...ja se po tom pidil, dokonce mi to prislo skvele proti kaminkum kdyz jezdivam v zime na lyze, ale nemohl jsem to sehnat a taky by byl problem s dodelanim..no ale muzu konstatovat, ze po 2 zimach v kamenoidnich podminkach spodek neni vubec otluceny, uplne v poho, takze uz na to prdim...mozna to trochu utlumi hluk od podlahy
Listopad 9, 200618 r Combi MR2003 je má. Taky už jsem přemýšlel jestli je všechny fably mají nebo ne. Občas nějakou bez potkám.
Listopad 9, 200618 r na sedanu r.v 2001 je mám taky a jsou myslím i 1.4 krátké pofaceliftu(služební) ale nevím to jistě Upraveno Listopad 9, 200618 r od Lancelot
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.