MSkacel Vloženo 13. Únor 2021 Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 Mám SUP 2015 a rád bych přestavěl přední část na facelift. Světla nepotřebuji - jen nárazník a masku. Dostal jsem nabídku na 70 000, což mi přijde celkem dost. Jak je to náročné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Únor 2021 Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 https://forum.skodahome.cz/topic/154948-přestavba-na-matrix-podrobně/ https://forum.skodahome.cz/topic/149560-přestavba-siii-predface-na-siii-fl-matrix-světla-nějaká-zkušenost/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MSkacel Vloženo 13. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 Tam se resi svetla. Svetla ja nechci. Jde mi jen o naraznik, mlhovky a masku. Ma s tim nekdo zkusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Únor 2021 Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 Mozno blbo pozeram, no bez zmeny svetiel to asi nepojde Podla toho vyzera rozdiel v tom spodnom trojuholniku, ma iny tvar 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MSkacel Vloženo 13. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 To me nenapadlo, ale mozna je to jen uhel fotky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 13. Únor 2021 Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 Ee. FL svetla jsou o neco uzsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japok Vloženo 13. Únor 2021 Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 Taky o tom přemýšlím ale jak píše OnMiT312 světla jsou užší a delší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 13. Únor 2021 Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 prestavba na FL musis menit i svetla a dalsi veci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 13. Únor 2021 Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 Hlavně ty světla jsou až k masce na rozdíl od před FL. Čili jsou delší. A můžeš si vybrat jestli tam dáš obyč LEDky nebo Matrix :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MSkacel Vloženo 13. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 13. Únor 2021 Před hodinou, honza-marek napsal: Hlavně ty světla jsou až k masce na rozdíl od před FL. Čili jsou delší. A můžeš si vybrat jestli tam dáš obyč LEDky nebo Matrix :) Díky moc, myslel jsem, že je větší maska - ne světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.