PetrSY Vloženo 16. Únor 2021 Sdílet Vloženo 16. Únor 2021 Ahoj, může mi někdo prosím napsat jaká je tloušťka laku u medvěda na přední kapotě a předních blatnících zajímá mě metalíza. Děkuji Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Únor 2021 Sdílet Vloženo 16. Únor 2021 80-140 od 140 nahoru je lakováno,200 už i kyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSY Vloženo 16. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2021 Ptám se protože chci medvěda, mapř. mazda, subaru má 70-80 na přední kapotě i blatnících.. jako nic moc to nevydrží... Měl jsem třeba lexus a ten měl cca 150 průměr.. takže můžeš prosím upřesnit kapotu a blatníky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Únor 2021 Sdílet Vloženo 16. Únor 2021 až přijedu domů můžu změřit.Konkrétně majitelé nových Mazd si stěžuji na kvalitu laku,po ročním provozu docela dost o´tukané kapoty atd.Mají tam slabou vrstvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSY Vloženo 17. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2021 Ok diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Březen 2021 Sdílet Vloženo 15. Březen 2021 Tak na Kodiaqu mám všude +-95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.