Leden 30, 20223 r Caute, nabehane mam cca 120tis km a "vrzga " mi predna naprava. Viem, ze to nie je z DCC tlmicov. Skor ma trapi, ci mi vie niekto napisat, ci je tlmic vytecen dost, alebo este len zacina a nemusim hned menit. Predavaju sa aj rovnako kvalitne, ale "lacnejsie" verzie? Ci je len jeden origo VAG za 400eur/ks? IMG_0359.MOV
Květen 23, 20223 r On 2/28/2021 at 4:00 PM, johnk said: Díky, tak Sup DCC naštěstí nemá. Ahoj, pořád nelitujes, ze Superb nema dcc? Preferujes klasiku? Není to jak houpačka?
před 9 hodiny9 hod Zdravím, nejspíš budu pořizovat S3 s DCC a zajímá mě jedna věc. měním si sám kola i olej s filtry a mám obavu o DCC - není to jako se vzduchem, kdy se autu musí přes diagnostiku říct, že ho budu zvedat (tzv. jack mode), aby se to auto nesnažilo stále vyrovnávat a neodrovnal jsem ty tlumiče, nebo takto chytrý tento systém není a mohu si zvedat jak chci? Díky :-)
před 5 hodiny5 hod jacking mode na audi sa nedava cez diagnostiku, ale cez mmina superbe sa nedava nic - dcc tlmice nevedia menit vysku vozidlaale tiez sa daju kalibrovathttps://www.briskoda.net/forums/topic/492516-how-to-dcc-recalibration/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.