Martin_V Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 Caute, nabehane mam cca 120tis km a "vrzga " mi predna naprava. Viem, ze to nie je z DCC tlmicov. Skor ma trapi, ci mi vie niekto napisat, ci je tlmic vytecen dost, alebo este len zacina a nemusim hned menit. Predavaju sa aj rovnako kvalitne, ale "lacnejsie" verzie? Ci je len jeden origo VAG za 400eur/ks? IMG_0359.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 Silentbloky ramena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Petras Vloženo 23. Květen 2022 Sdílet Vloženo 23. Květen 2022 On 2/28/2021 at 4:00 PM, johnk said: Díky, tak Sup DCC naštěstí nemá. Ahoj, pořád nelitujes, ze Superb nema dcc? Preferujes klasiku? Není to jak houpačka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unown Vloženo 26. Květen 2022 Sdílet Vloženo 26. Květen 2022 já mám najeto 233tis a začal mi slzet pravej přední DCC tlumič, pořád originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.