vitezslav2 Vloženo 25. Únor 2021 Sdílet Vloženo 25. Únor 2021 Ahoj, chtěl bych se zeptat. Čistil jsem zadní brzdy. Pakny a buben, čističem ve spreji. Od té doby jsou zadní brzdy hrozně hlučný, pískaj až jako by trouběj. Když se trochu zahřejou, tak to přestane. Ale když chvilku jedu bez brždění, tak začnou znovu. Jak je to možný? Čistič byl přímo na brzdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 25. Únor 2021 Sdílet Vloženo 25. Únor 2021 Rozebrat, vyčistit, namazat, složit. Někdo kdo ví co dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 1. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 (editace) To jsem právě udělal. Od té doby brzdy takhle pískaj. Tak když je teplo, jako třeba včera cca 10 stupňů, tak brzdy nepískaj. jen když je chladno. Dneska zase pískot jako kráva. Použil jsem na brzdové čelisti čistič brzd ve spreji. Někdo mi říkal, že to na to obložení není dobrý. Tak nevím. Vždycky jsem to takhle na každým autě dělal. Editováno: 1. Březen 2021, autor: vitezslav2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.