RDMBR Vloženo 28. Únor 2021 Sdílet Vloženo 28. Únor 2021 Ahojte, je mozne udelat u zadni napravy geometrii, kdyz to neni multilink? V ten moment kdyz sem auto prebiral mi to nedoslo🤷🏻♂️ Jinak delali mi to v autorizovanem servise... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakas Vloženo 28. Únor 2021 Sdílet Vloženo 28. Únor 2021 Na jednoduché zadní nápravě s vlečnými rameny není co seřizovat. Ovlivňuje ji ale správné seřízení přední nápravy, ostatně, jak je vidět z protokolu. Co Tě napadlo na novém autě dělat geometrii? Taky nad tím totiž uvažuji z preventivních důvodu. Zajímalo by mě, jak to dělají ve fabrice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 28. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2021 @jakas takze v protokolu neni nic spatne? No mel sem volant trosku pootoceny doprava abych mohl ject rovne, no a kdyz sem ho mel rovne tak auto vykreslovalo velky oblouk doleva. To ze v Octavce neni volant uprostred osy ridice uz sem prekousl 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakas Vloženo 28. Únor 2021 Sdílet Vloženo 28. Únor 2021 Popravdě, nekoukal jsem, jestli je tam něco špatně, jen že seřízení přední nápravy ovlivňuje i výsledky nápravy zadní. Co máš na mysli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 28. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 28. Únor 2021 @jakas jenom me zajimalo estli tomu tak je, ze se zadni nelze nic delat 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 1. Březen 2021 Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 (editace) Z protokolu jsou divné dvě věci. Odklon kol se nedá u přední a zadní nápravy seřizovat. A přesto tam máš hodně, hodně rozdílné hodnoty před a po seřízení. Takže s tou geometrií hoši v servisu kouzlili, aby jim u nového auta vyšla. Předek jde seřídit pouze posunutím nápravy a to se obvykle nedělá, je s tím moc práce. Jak staré máš auto? Platil si něco? Editováno: 1. Březen 2021, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 1. Březen 2021 Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 zbiehavosť vzadu a odklon vpredu nastavíš normálne ale odklon vzadu nie takže je tam niečo riešené asi kopnutím do kamery ... chcelo by to vidieť reálne zamerané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 1. Březen 2021 Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 U OIV to jde seřídit? Tam je rejdový čep na rameni posuvný, jako to bylo třeba u OI? A sbíhavost na zadní klikové nápravě jde seřizovat jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 1. Březen 2021 Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 posunieš celú nápravnicu , detto vzadu .. samozrejme v určitom rozsahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 1. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2021 (editace) @miklisek platil sem 1224 a auto mam ze srpna Editováno: 1. Březen 2021, autor: RDMBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 5. Březen 2021 Sdílet Vloženo 5. Březen 2021 V 28. 2. 2021 na 17:12, RDMBR napsal: @jakas takze v protokolu neni nic spatne? No mel sem volant trosku pootoceny doprava abych mohl ject rovne, no a kdyz sem ho mel rovne tak auto vykreslovalo velky oblouk doleva. To ze v Octavce neni volant uprostred osy ridice uz sem prekousl 😄 Tak díky jako, fakt :D tvl doteď jsem si nevšiml, že volant mám trochu doprava a že když ho srovnám jedu do levýho pangejtu... teď na to furt čumím a bojim se, že si někde namlátím hubu... Že není v ose mi nevadí, stejně mám křivej hrudník, ale že není rovně mě (až teď) s...štve. Jo a auto je výroba 12/2020 Pomohlo to blbnutí s geometrií na ten volant? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 6. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2021 (editace) @Joseamigo to zase jo, ted je volant krasne uprostred👌🏼 Prvne sem si myslel ze to je tim ze volant neni v ose ridice tak se mi zdal ze je nakrivo a on skutecne byl nakrivo 😄 takze taky obdobna situace jak u me? Editováno: 6. Březen 2021, autor: RDMBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 6. Březen 2021 Sdílet Vloženo 6. Březen 2021 ještě zkontroluju gumy, po přezutí mi to zhruba během týdne 2x zařvalo že ušel vzduch, nikde jsem nic neviděl, tak jsem to jen znovu potvrdil, ale neměřil jsem tlak, tak na to ještě mrknu. Ono jednu, dvě, tři desetiny asi okem stejně nepoznám, že jo?.... no a kdyby to nepomohlo, tak to šoupnu do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 7. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2021 @Joseamigo no uvidis co ti to udela, taky sem zvedav az to prezuju za mesic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 16. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2021 Muze mi nekdo prosim vysvetlit proc ten zavlek je mimo pozadovane hranice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2021 proč to řešíš??Vždy´t jsou to tak titěrné rozdíly že to nemůže mít absolutně na nic vliv to je první věc a druhá že se to neseřizuje a třetí...na jiné geometrii by tohle třeba bylo v toleranci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 16. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2021 @cosby Tak ja nevim proto se ptam😄 Nemam autodilnu jak ty😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2021 V pohodě...neřeš :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 16. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2021 Mě spíš zajímá , proč když se neseřizuje, tak při měření se pohnul záklon vlevo i vpravo o takřka 2°, kdyby to byly desetiny, o nic by nešlo. Ale takhle? Přeci seřízením sbíhavosti se záklon nemůže o tolik hnout? Spíš mi to připadá, že během měření se snímače na kolech asi pohnuly. V tom případě je pak dobře změřená i ta sbíhavost? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 26. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2021 @miklisek no ted v patek jdu na reklamaci geometrie, kdyz jedu rovne tak volant mam trosku pootoceny do leva a to me toci🤷🏻♂️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexgala2 Vloženo 4. Září 2021 Sdílet Vloženo 4. Září 2021 Ahojte chalani, vie mi niekto poradiť čo s tým odklonom? Aky postup ? Neviem si už rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 2. Června Sdílet Vloženo 2. Června Řeším teď geometrii na svém autě. Před seřízenim auto jelo rovně. Volant byl mírně pootočený vpravo. Po seřízení je volant pootočený vlevo a auto táhne vpravo. Zkusil jsem reklamovat.Technik auto přeměřil a prý není žádný důvod, aby se auto takhle chovalo a vše je nastaveno správně. Nevíte někdo o spolehlivé geometrii v Kladně a okolí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 3. Června Sdílet Vloženo 3. Června Předpokládám, že jsi byl u Pneu Jirouch alias All in guys Garage. Já tam byl na geo 10 dní zpět a musel jsem taky reklamovat a stejně auto táhne doprava i když je volant rovné. Hádám podle toho reportu, mám stejny. Tam už nikdy. Jediné mě v Kladně napadá Bestdrive, dříve Barum. Tam jsem nikdy problém neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lasse Vloženo 3. Června Sdílet Vloženo 3. Června @dettektorr Jj, přesně tam jsem byl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 3. Června Sdílet Vloženo 3. Června Já bohužel potřeboval tu geo rychle a best drive mi to neumel tak rychle nabídnout, jinak bych jel tam. Jinak komplet geo v Bestdrive je za 1800 u Jiroucha za 1450. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.