Mirecek28 Vloženo 6. Březen 2021 Sdílet Vloženo 6. Březen 2021 Ahoj potreboval by som pomoct co to moze byt. Vyskocila mi kontrolka motora a na diagnostike mi vypisalo pridavam foto. Co to vlastne je a ako to mam riesit. Ďakujem za každu radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 6. Březen 2021 Sdílet Vloženo 6. Březen 2021 Ahoj, už se to tu někde probíralo. Měl jsem to taky, nakonec pomohla výměna akumulátoru (už to měl za sebou). Od té doby mám klid. Už se to neobjevilo (přes 2 měsíce bez této chyby). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirecek28 Vloženo 6. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 6. Březen 2021 Akumulator som uz vymenil a naskocilo to po vymene. Tak neviem ci mam kupit nejake cerpadlo alebo co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 6. Březen 2021 Sdílet Vloženo 6. Březen 2021 Vymaž to a počkej, jestli se to znovu objeví. Pak bych to teprve řešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirecek28 Vloženo 15. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2021 Chybu som vymazal, ale naskocilo mi to znova nejaku radu coho sa mam najpr chytit co pozriet ako prve ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.