Přejít na obsah

Druhá 12V zásuvka

FraZi

Doporučené příspěvky

Já jí chci do kufru taky, i když ve F jí máme skoro rok a ještě jsme jí krom testování nepoužili :p A u řidiče dole by se mi taky líbila, i když navi mám origo a tel. nabíjím uprostřed, takže asi zbytečnééé

Tak to já už ji tam mám :p I když jsm ji taky ještě nepoužil :) Jenom když jsem měl rozebraný tapec, tak jsem ji tam urobil. Jinou neřeším, protože navi i telefon dobíjím z origo zásuvky uprostřed..

Právě mě se nechce kuchat plasty a koberce...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych se na to taky vykašlal, dělat jen tohle..ale v té době jsem dodělával tažný, takže jsem měl odstrojený celý práh a bok odzadu až do pojistek..no nevyužij toho, ne ;)

Jiriku, kde to mas vzadu presne? Mas nejaky foto? ;)

Tak jsem myslel, že jsem to už fotil..a nefotil ;) Hned dám do pořádku..

Odkaz ke komentáři

To se nám ten klub bezzapalovačů pěkně rozrůstá :palec2:

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=17867

Mne stvalo ze kdyz jsem dal neco nabijet tak se ten plastovej bazmekt valel vsude po aute a kolikrat jsem ho nemohl ani najit!! Taky si musel upilovat par blbosti na tom Jumbo boxu aby tam sla dotahnout ta matka ze vnitr?

To jo..zakulatit původní díru a vypilovat obdélníček pro zobáček na nové zásuvce... A na pojistné matce zespodu jsem asi o 2 milimetry změnšil průměr toho límce, takže pak se to krásně vešlo

Editováno: , autor: Jirik.DC
Odkaz ke komentáři

Mne stvalo ze kdyz jsem dal neco nabijet tak se ten plastovej bazmekt valel vsude po aute a kolikrat jsem ho nemohl ani najit!! Taky si musel upilovat par blbosti na tom Jumbo boxu aby tam sla dotahnout ta matka ze vnitr?

To jo..zakulatit původní díru a vypilovat obdélníček pro zobáček na nové zásuvce... A na pojistné matce zespodu jsem asi o 2 milimetry změnšil průměr toho límce, takže pak se to krásně vešlo

Tak nejak jsem to taky udelal!! :palec2: Akorat sem nic nedelal na matce, ale jen upiloval ty veci zevnitr toho Jumbo boxu co tam prekazely... :)

Odkaz ke komentáři

Tak nejak jsem to taky udelal!! :palec2: Akorat sem nic nedelal na matce, ale jen upiloval ty veci zevnitr toho Jumbo boxu co tam prekazely... :)

Zlatý ručičky. Asi se taky budu pouštět do zásuvky, ale do druhé. Koupil jsem rozdvojku, kterých je na trhu plno, ale byl to pěknej šmejd.

Raději si vyrobím slušnou druhou někde u řidiče.

Frčím si to po dálnici z brna na Prahu, a říkám si jak někdo přede mnou děsně smrdí. Najednou kouknu doprava, a od přívodu k rozdvojce se line kouř jak z táboráku. Naštěstí nevyšlehly plameny a duchapřítomně jsem vytáhl zástrčku ze zásuvky a otevřel okna, aby se vyvětralo. Zřejmě soudruzi v číně nedimenzují kabely rozdvojek na hodnoty pojistek, což by podle mě měl být automatické.

Na jedné zásuvce byla navigace, na druhé se nabíjel

Odkaz ke komentáři

Překvapuješ :p To okouknu až se někdy uvidíme.

No už ho vidím, jak vyndává Jumbo Box, abys mu na to kouknul, jak zespodu piloval lol

:D Jasny, v Budejcich na namesti rozeberu cely auto (Jumbo box)!!! :smich:

Odkaz ke komentáři

Takže po letošní dovolené jsem zjistil, že ani 4 zásuvky na 12V (Hyundai Terracan) nestačí, optimální počet by měl být 4 - 5

měli jsme: NAVI, ledničku, adaptér na 230V a nabíječ na baterky. Problém nastal ve chvíli, kdy si tatik chtěl dobít mobil a začali jsme se hádat, co se vytáhne, nakonec to odnesl můj adaptér na 230V, na kterym byl noťas :feve:

Editováno: , autor: rolbar
Odkaz ke komentáři

Takže po letošní dovolené jsem zjistil, že ani 4 zásuvky na 12V (Hyundai Terracan) nestačí, optimální počet by měl být 4 - 5

měli jsme: NAVI, ledničku, adaptér na 230V a nabíječ na baterky. Problém nastal ve chvíli, kdy si tatik chtěl dobít mobil a začali jsme se hádat, co se vytáhne, nakonec to odnesl můj adaptér na 230V, na kterym byl noťas :feve:

:D To rovnou muzes za sebou tahat Temelin jak kacera...

Odkaz ke komentáři

Uz jsem taky vyhodil to "analni drazdidlo"... :D

co za tu krytku chtějí ty naši škodováci?

Kdyz jsem to kupoval tak myslim ze kolem 180Kc. Bral jsem vic veci, takze presnou cenu nevim...Ale ted jsem koukal do Etky a tam je 230Kc!!

Já platil v Autostylu Trutnov 189,01 a pro zajímavost ta vlastní zásuvka koštovala 172,20

Odkaz ke komentáři

asi z převodovky udělám vývod na generátor, něco, jako měli skříňový Avie 24/230V

Odkaz ke komentáři

asi z převodovky udělám vývod na generátor, něco, jako měli skříňový Avie 24/230V

Jasně, ještě pak z převodovky vytáhnout nezávislý pohon a můžeš na střechu místo nosiče montovat třeba i sklápěčku :p

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...